Dolar

32,5180

Euro

34,7934

Altın

2.421,26

Bist

9.727,89

Üzerime kayıtlı şirket var mı? Adıma kayıtlı şirket sorgulama nasıl yapılır?

Haberi olmadan üzerine şirket açılan ve borçlu gözüken insanların şikayetleri artmaya başladı. Haberlerde sıkça gördüğümüz olay insanları endişelendirmeye başladı. Binlerce kişi Adıma kayıtlı şirket sorgulama nasıl yapılır? diye araştırmaya başladı. Peki üzerime kayıtlı şirket var mı? Şirket sorgulamanın 3 yolu bulunuyor. İşte şirket sorgulama detayları...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-03 18:04:22

Üzerime kayıtlı şirket var mı? Adıma kayıtlı şirket sorgulama nasıl yapılır?

Milyonlarca vatandaş üzerime kayıtlı şirket var mı sorusunun yanıtını arıyor. Dolandırıcılar tarafından üzerine şirket açılıp açılmadığını merak eden vatandaşlar internetee "adıma kayıtlı şirket sorgulama nasıl yapılır" sorusunu araştırıyor. Şirket sorgulama için 3 yol bulunuyor. Vatandaşlar bu yöntemleri izleyerek üzerine haberleri olmadan şitket açılıp açılmadığını öğrenebilir. Eğer sizin onayınız dışında üzerinize kayıtlı bir şirket çıkarsa gerekli yerlere şikayette bulunabilirsiniz. Peki üzerime kayıtlı şirket var mı? Adıma kayıtlı şirket sorgulama nasıl yapılır? Şirket sorgulama nasıl yapılır? ÜZERİME KAYITLI ŞİRKET VAR MI?

Üzeirinize, adınıza kayıtlı şirket sorgulama için 3 yol bulunuyor. Bunlardan birincisi e-devlet üzerinden yapılan sorgulama. ikincisi gümrük ve ticaret bakanlığı sisteminden yapılacak şirket kayıt sorgulaması. Üçüncüsü ise Gelir idaresi başkanlığı sitesinden yapılacak sorgulama.

ADIMA KAYITLI ŞİRKET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Adınıza kayıtlı şirket sorgulaması yapmadan önce bilgileri eksiksiz ve yanlışsız doldurmanız gerekiyor. Görüntülenen durum ile ilgili Ticaret Sicili Müdürlüğüne başvurabilirsiniz. 1. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı sorgulama sayfası 2. Gelir İdaresi Başkanlığı sorgulama sayfası 3. Edevlet sorgulama sayfası E-DEVLET'TEN ŞİRKET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

E-Devlet üzerinden üzerime kayıtlı şirket sorfulaması kolayca yapılabilir. E-Devlet'de "Hizmetler" sekmesinde "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı" başlığı altında "Sahibi / Ortağı / Yetkilisi Olduğum Ticari İşletme veya Şirketler" seçeneğine tıklayarak anında tüm kayıtları görebilirsiniz.

e Devlet'te karşınıza böyle bir ekran çıkacak. Ve bu ekrandan üzerime kayıtlı şirket sorgulama kayıtlarına ulaşabilirsiniz.

e-devlet

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ŞİRKET SORGULAMA

Öncelikle yukarıda bağlantısını verdiğimiz Gümrük ve Ticaret Bakanlığı web sitesine gidin.

Sitenin üst menüde bulunan "E-İşlemler" bölümüne tıklayın.

Daha sonra "Şirket Sorgulama" seçeneğine tıklayın.

Daha sonra gelen ekrandaki sorgulama formuna eksiksiz ve hatasız olarak doldurun.

Üzernize kayıtlı şirket olup olmadığı bilgisi ekranda belirecektir.

Haber Ara