Dolar

32,5580

Euro

34,8886

Altın

2.434,78

Bist

9.645,02

Uzaylılara ait iskeletler bulundu

Peru'nun güneyinde bir mağaranın derinliklerinde, uzaylılara ait olduğu öne sürülen bir çift iskelet bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-17 19:45:31

Uzaylılara ait iskeletler bulundu

UFO uzmanları dünya dışı canlılara benzediğini iddia ettikleri sıra dışı buluntuların tereddütsüz uzaylı iskeletleri olduğunu savundu.

PERU'NUN GÜNEYİNDEKİ ÇÖLLERDE BULUNDU

Yaklaşık 60 santimetre boyundaki bir canlıya ait olduğu düşünülen küçük kafatasları ve ince kemiklerin fotoğrafları yayınlandı. İskelet kalıntılarının Peru'nun güneyindeki çöllerde bulunduğu açıklandı. 'Hidden Inca Tours'tan Brian Foerster'ın heyecan uyandıran keşfi ve buluntuları araştırması uzaylı avcılarını mest etti.

''BİNLERCE YILDIR ORADALARMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR''

Bir çift 'gri uzaylı'ya ait olduğu düşünülen iskelet parçalarından bir tanesinin 30 santimetre uzunluğunda olduğu ve şekil bütünlüğünü koruduğu açıklandı. İkinci kalıntının kafatası şeklinde bir uzaylı olduğu ve 60 santimetre uzunluğunda bulunduğu kaydedildi. Uzaylı avcısı Scott C. Waring, UFO Sightings Daily adlı blogundan tuhaf iskelet kalıntılarını paylaştı. Scott yazdığı yazıda: "Bedenleri binlerce yıldır oradaymış gibi görünüyor ve uzaylıya benziyorlar. Bunlar kısa boylu uzaylılar. Kısa boylu olmaları var olmadıkları anlamına gelmiyor. Dünyada yaşamış en kısa insan 55 santimetre boyundaydı. Var mıydı? Elbette vardı ve elbette uzaylılar da akıllı canlılar." satırlarını paylaştı.

Haber Ara