Dolar

32,5402

Euro

34,9141

Altın

2.422,88

Bist

9.717,13

Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam neden yok? Uyanış: Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam neden yok? Dizinin hayranları 22 Mart akşamı yayınlanması beklenen bölümün yayınlanmadığını görünce şaşırdı. Peki Uyanış: Büyük Selçuklu 26. bölüm yayınlanmayacak mı? TRT'den Uyanış: Büyük Selçuklu'nun neden yayınlanmadığına dair flaş bir açıklama geldi. Peki Uyanış: Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman yayınlanacak? TRT 22 Mart yayın akışında neler var?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-22 20:31:36

Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam neden yok? Uyanış: Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve  milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam neden yok? Dizinin hayranları 22 Mart akşamı yayınlanması beklenen bölümün yayınlanmadığını görünce şaşırdı. Peki Uyanış: Büyük Selçuklu 26. bölüm yayınlanmayacak mı? TRT'den Uyanış: Büyük Selçuklu'nun neden yayınlanmadığına dair flaş bir açıklama geldi. Peki Uyanış: Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman yayınlanacak? TRT 22 Mart yayın akışında neler var? 

Her pazartesi akşamı TRT 1 ekranında yayınlanarak reyting rekorları kıran Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi bu akşam neden yayınlanmadı. İzleyiciler 26. bölüm Uyanış: Büyük Selçuklu'nun ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. TRT'den dizinin neden yayınlanmadığına dair açıklama geldi.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU BU AKŞAM NEDEN YOK?

İşte Uyanış: Büyük Selçuklu 26. bölüm neden yayınlanamdı sorusuna verilen yanıt;

TRT tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Dizi setlerimizde yapılan rutin taramalar sonucunda Uyanış: Büyük Selçuklu dizimizin setinde Kovid-19 vakaları tespit edilmiştir. Karantinaya alınan set çalışanlarımızın sağlık durumları iyidir ve yakından takip edilmektedir. Yaşanan süreç dizi oyuncularımız ve tüm set çalışanlarımız ile paylaşılarak dizimizin çekimlerine 5 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu zorunlu ara nedeniyle 22 Mart 2021 Pazartesi günü Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü yayınlanamayacaktır. Aynı gün ve saatte “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi (TV'de ilk kez) TRT1 ekranında olacaktır. İzleyicilerimizin anlayış ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 26. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin 22 Mart'ta yayınlanmayan 26. bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi setinde rutin yapılan koronavirüs testleri sonucunda vakanın ortaya çıkması nedeniyle dizinin çekimlerine bir süre ara verildi. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi yeni bölüm ile 29 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU

Uyanış: Büyük Selçuklu, Akli Film imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosu Serdar Özönalan tarafından kaleme alınan tarih ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisi. Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve Melikşah'ın hayatını ele almaktadır.

TRT 1 YAYIN AKIŞI 22 MART

05:40 Seksenler

06:50: Acemi Anneler

08:15 Dr. Yerebakan İle Hayatın Ritmi

09:30 Türkan Hanım'ın Konağı

11:00 Kalk Gidelim

13:20 Ezgi Sertel İle Fazlası Zarar

15:55 Acemi Anneler

17:30 Seksenler

19:00 Ana Haber

20:00 Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu (Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi olacaktı)

01:45 Yok Olmadan Keşfet

Haber Ara