Dolar

32,3710

Euro

35,0081

Altın

2.325,97

Bist

9.102,91

Üsküdar Belediyesi engelli vatandaşları boğaz turuna çıkardı

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan engelli vatandaşları Üsküdar Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna çıkardı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-15 11:42:18

Üsküdar Belediyesi engelli vatandaşları boğaz turuna çıkardı

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan engelli vatandaşları ile ailelerini, çay ve simit ikramı eşliğinde boğaz turuna çıkardı.

Engelliler ile Boğaz Turu'na çıkan Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, etkinliğe ilişkin “Bugün Üsküdar'ımızın engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini misafir edelim istedik. Engelli vatandaşlarımızın en önemli sorunlarında bir tanesi sosyal hayata katılamamaktır. Biz istiyoruz ki engelli kardeşlerimiz sosyal hayatın içerisinde olsun, çalışma hayatının içerisinde olsun. Bu düşünce ve hareketle hem bir boğaz gezisi hem bir eğlence olsun diye engelli vatandaşlarımızı misafir ediyoruz'' şeklinde konuştu.

4_29

3_32

2_34

1_32

“VALİDE SULTAN GEMİMİZ BİR AYDIR ÜSKÜDAR'I TAŞIYOR”

Valide Sultan gemisinin 1 aydır Üsküdar'ı taşıdığını belirten Şanlıer, “Sadece Üsküdar'ımızı değil tüm İstanbul'u taşıyor. Değişik yerlerden misafirlerimiz geliyor. Biz bundan gerçekten mutlu oluyoruz. Çünkü Üsküdar, İstanbul çok güzel bir şehir. Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen öncülüğünde böyle bir projeye imza atmak, böyle bir tesisi Üsküdar'ın hizmetine sunmak bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Bu heyecanı görmek bizi gerçekten ziyadesiyle mutlu ediyor. Gerçekten engelli çocuklarımız her şeyin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara