Dolar

32,5210

Euro

34,7953

Altın

2.420,58

Bist

9.702,91

Ünlü YouTuber Lucifer Michaelson Uludağ’da bornozla snowboard yaptı

YouTuber Lucifer Michaelson :Uludağ’da bornozla kaydım ya artık ölsem de gam yemem.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-09 21:36:05

Ünlü YouTuber Lucifer Michaelson Uludağ’da bornozla snowboard yaptı

Ünlü YouTuber Lucifer Michaelson, dikkat çeken videolarına bir yenisini daha ekledi. Lucifer bu kez cesaret isteyen bir işe kalkıştı; Uludağ'ın -15 derece soğuğunda bornozuyla snowboard yaptı!

YouTube aleminin son dönemde en dikkat çekici işlerine imza atan Lucifer Michaelson, sayfasına çarpıcı bir video daha ekledi. Diğer YouTuber'ların cesaret edemeyeceği kadar sıra dışı işlere imza atmaya çabaladığını söyleyen Lucifer, bu kez soğuğa meydan okudu.

-15 DERECEDE PİSTTE ŞOV YAPTI

Kız arkadaşıyla beraber tatil için Uludağ'a giden LuciferMichaelson, bölgenin en uzun ve en zorlayıcı pistlerinden Maden Pisti'nde snowboard yaptı. Hem de üzerinde bornozla! -15 derecede üzerinde yalnızca bornozuyla 4 kilometre boyunca kayak yapan çılgın influencer, hızını alamayınca yeniden pistin başına döndü ve ikinci kez kaydı.

TATİLCİLER FOTOĞRAF ÇEKTİRME YARIŞINA GİRDİ

Board üzerinde dans eden ve akrobatik hareketlerle tüm hünerlerini sergileyen LuciferMichaelson'ı gözünde güneş gözlüğü, üzerinde bornozuyla gören tatilciler büyük şaşkınlık yaşadı. Yerli ve yabancı çok sayıda turist, dikkat çekici performansının ardından Lucifer ile fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi. “Uludağ'ın en uzun, en yüksek, en soğuk tepesi Maden'den bornozla kayabildim ya, artık ölsem de gam yemem” diyen Lucifer Michaelson'ın YouTube kanalında yayınladığı video beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Haber Ara