Dolar

32,6007

Euro

34,8130

Altın

2.501,47

Bist

9.476,89

Ünlü Oyuncu Robin Baz Çaça Tiyatro Deneyimini Beyaz Perdeye Taşıyor

Ünlü Oyuncu Robin Baz Çaça Gaziantep’te çekilecek sinema filminin oyuncu kadrosunda yer alacak. Bir Başka Tiyatro kadrosunda yer alan ve tiyatro sahnelerindeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren genç oyuncu beyaz perde de sevenleriyle buluşuyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-08 16:14:13

Ünlü Oyuncu Robin Baz Çaça Tiyatro Deneyimini Beyaz Perdeye Taşıyor

“Tiyatronun benim için yeri çok ayrı”

İlk olarak TRT1‘de yayınlanan “Benim Adım Melek” dizisiyle tanıdığımız ve dizisi hala ekranlarda olan Robin Baz Çaça, projeleri hakkında açıklama yaptı. “Yakın zamanda Gaziantep'te çekimlerine başlanacak olan bir sinema filminde rol alacağım. Ayrıca tiyatroda devam edecek. Tiyatronun benim için yeri çok ayrı. Sahnene seyirciyle karşı karşıya olmayı çok seviyorum.Bu nedenle tiyatro her zaman hayatımda var olsun istiyorum. Birçok ünlü sanatçıyla dizi projelerinde ve tiyatro sahnelerinde bir arada olma fırsatı yakaladım. Onlarla set ortamında olmak ve tecrübelerinden faydalanmak benim için çok değerliydi. Usta sanatçıların bana çok büyük katkısı oldu” açıklamalarında bulundu.

“Hedefim dünya çapında ülkemizi temsil etmek”

1999 yılında doğumlu olan Robin Baz Çaça, Yalova Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi alıyor.Oyunculuk ile ilgili deneyimlerini paylaştığı bir web sitesi bulanan Çaça, buradan gençlere tavsiyelerde bulunuyor. Kendini geliştirmeyi seven ve sürekli öğrenmeye açık biri olduğunu dile getiren Çaça “Kariyerimin daha başındayım, daha almam gereken çok yol var. Aldığım eğitimlerle kendimi sürekli olarak geliştiriyorum. Hedefim dünya çapında tanınan ve ülkemizi temsil eden bir oyuncu olmak. Daha fazla sinema filminde yer almayı düşünüyorum. Tiyatro zaten eşzamanlı olarak devam edecek” dedi.

WhatsApp Image 2021-02-08 at 16.13.09

Haber Ara