Dolar

32,3668

Euro

34,9731

Altın

2.326,11

Bist

9.089,43

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Faslı eşi ile kutsal topraklara gitti

Oyuncu Murat Yıldırım, eşi Faslı İmane Elbani ve ailesiyle birlikte Hac ibadetini yapmak üzere kutsal topraklara gitti. İhrama giren Yıldırım, 'Çok mutluyuz. Ben daha önce gitmiştim. Kısmet olmuştu bana gitmek. Eşim çok istemişti. Ona kısmet oldu bu sefer de. Annem, babam da bizimle beraberler' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-26 18:08:14

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Faslı eşi ile kutsal topraklara gitti


Ünlü sunucu ve oyuncu Murat Yıldırım ile ailesinin de aralarında olduğu VIP hacılar kutsal topraklara gitti. VIP hacılar Hac organizasyonu için kişi başı yaklaşık 14 bin 500 ile 35 bin dolar arası para ödüyor.

35 BİN DOLARA VIP HAC

VIP Haç organizasyonu hakkında gazetecilere bilgi veren Turgut Şimşek, "Özel klimalı çadırlar. Bütün transferleri özel. Çadırı özel. 24 saat boyunca görevlilerimiz kafilenin başında. 24 saat boyunca doktorumuz yanlarında. Tamamen özel bir butik haç oluyor. Ağırlıklı olarak iş adamları rağbet ediyor. Fiyatlar 14 bin 500 dolardan 30-35 bin dolara kadar çıktı. Özel isteklere göre fiyatlar artıyor. Mekke'de otellerimiz Kabe'nin yanında. Bazı müşterilerimiz özel suit oda istiyor. Bazıları Kabe gören oda istiyor. Sunucu Murat Yıldırım da bizi tercih etti. Ailesi ile birlikte hacca gidiyor" dedi.

MURAT YILDIRIM, FASLI EŞİ İMANE ELBANİ İLE KUTSAL TOPRAKLARA

Sunucu ve oyuncu Murat Yıldırım da bugün hac için kutsal topraklara uçtu. Faslı eşi İmane Elbani ile THY'nin tarifeli uçağıyla saat 12.40'da İstanbul'dan Cidde'ye uçan oyuncu Yıldırım, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde uçağa binmeden önce ihrama girdi. VIP hac ve umre organizasyonu yapan bir şirketle Hac'ca giden Murat Yıldırım ve eşi, 10 gece Mekke ve 3 gece de Medine olmak üzere toplam 13 gün kutsal topraklarda kalacak. Daha önce kendisinin hacca gittiğini şimdi de eşi ve ailesini hacca götürdüğünü söyledi.

Atatürk Havalimanında gazetecilere açıklama yapan Murat Yıldırım, "Mutluyuz, Çok mutluyuz. Ben daha önce gitmiştim. Kısmet olmuştu bana gitmek. Eşim çok istemişti. Ona kısmet oldu bu sefer de. Annem, babam da bizimle beraberler. Tabi oraya gitmek çok güzel bir duygu. Heyecanlıyız tabi ki" dedi

"İNŞALLAH OSCAR'A GİDERİZ"

Oynadığı sinema filmi "Ayla'nın Oscar'a aday gösterilmesine çok sevindiğini söyleyen Murat Yıldırım, "Çok güzel bir duygu. Ayla filmi gerçek bir hikaye. Kore savaşında biz Türkler Korelilere yardım ettik. Bir kız çocuğunu askerlerimiz alıyorlar. 3 yıl boyunca bakıp büyütüyorlar. Sonra yıllar sonra o kız çocuğunun Türkiye'de Süleyman asker ile karşılaşmalarının hikayesi. Beni de çok etkilemişti okuduğum zaman. Mutluyuz, inşallah Oscar'a gideriz" diye konuştu.

Haber Ara