Dolar

32,5917

Euro

34,8467

Altın

2.496,92

Bist

9.623,11

Ünlü oyuncu Ali Poyraz Oğlu 3. Sevgi Buluşmalarına Katıldı

Beylikdüzü Belediyesi 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında düzenlenen Çardak Altı Sohbetleri'nin son konuğu ünlü oyuncu ve Yönetmen Ali Poyrazoğlu oldu. Poyrazoğlu, 'Adam kayırma, Türkiye'yi çürüten hastalıktır. Siz siz olun gençlerin hakkını yemeyin, taş olursunuz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-09 12:30:00

Ünlü oyuncu Ali Poyraz Oğlu 3. Sevgi Buluşmalarına Katıldı
Beylikdüzü Belediyesi 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında düzenlenen Çardak Altı Sohbetleri'nin son konuğu ünlü oyuncu ve Yönetmen Ali Poyrazoğlu oldu. Poyrazoğlu, "Adam kayırma, Türkiye'yi çürüten hastalıktır. Siz siz olun gençlerin hakkını yemeyin, taş olursunuz" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında ünlü oyuncu ve Yönetmen Ali Poyrazoğlu'nu ağırladı. Birçok değerli ismin ağırlandığı, bilgi dolu sohbetlerin yapıldığı, kah hüzünlendiren kah güldüren anıların paylaşıldığı Çardak Altı Sohbetleri'nin son konuğu ünlü Oyuncu ve Yönetmen Ali Poyrazoğlu'ydu. Türk tiyatro ve sinemasının efsane oyuncularıyla olan hikayelerini, okul yıllarını, o dönemde yaşanan olayları "Ödünç Yaşamlar" adlı gösterisiyle anlatan Poyrazoğlu, "Biz canavar gibi çocuklardık. Ancak çılgınlıklarla sesimizi duyurmaya çalışıyorduk. Ama o dönemlerde de olan "Nepotizm" yani adam kayırma, Türkiye'yi çürüten hastalıktır. Siz siz olun gençlerin hakkını yemeyin taş olursunuz.Aslında önce içinizdeki gencin hakkını yemeyin. O hiçbir yere gitmiyor. İçinizdeki gencin sesini bastırmayın." dedi.

"Sizin alkışlarınız usta tiyatroculara gidiyor"

Sohbet sonunda uzun süre ayakta alkışlanan Poyrazoğlu, sahneye her zaman cepleri boş olarak çıktığını belirterek, "Sizin alkışlarınızı ceplerime dolduruyorum. Ceplerimde biriktirdiğim beyaz kelebekleri eski tiyatro ustalarına gönderiyorum." dedi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sanatçıya teşekkür ve çiçek takdim ederek ilerleyen zamanlarda farklı bir programla daha buluşmak istediklerini dile getirdi. Sohbetlerin sonunda sahneye çıkarak şahane bir DJ performansı sergileyen Doğukan Manço, kendini dinlemeye gelenlere Efsane Sanatçı Barış Manço'nun mesaj dolu şarkılarıyla keyifli bir gece yaşattı.

Haber Ara