Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Ünlü Kaş Mimarı Sevim Alan Ozon Protokolü İle Cilt Bakımında Bir İlke İmza Attı

Başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren ünlü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan, bir ilke daha imza attı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-09 11:18:00

Ünlü Kaş Mimarı Sevim Alan Ozon Protokolü İle Cilt Bakımında Bir İlke İmza Attı

Patentini aldığı “Ozon Protokolü” uygulaması ile cilt bakımına yeni bir soluk getiren Alan, “Cilt bakımım Türkiye'de tek olacak.” dedi.

“Ozon Protokolü İle Türkiye'de Bir İlki Başardık”

Ünlü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Alan, kendi buluşu olan “Ozon Protokolü” ile ciltte leke bırakmadan, bakım yapıyor. Buluşu hakkında bilgiler veren Alan, “Her zaman bir adım ileriye gitmek için çalışıyoruz. Ozon Protokolü, Türkiye'de ve hatta dünyada bir ilktir. Bu tamamen benim buluşum. Tüm patent çalışmaları da tamamlandı. Bu uygulama ile ciltte hiçbir leke ve iz bırakmadan cilt bakımı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2020-10-09 at 11.06.40 (1)

Genç Bir Görünüm İçin Ozon Protokolü Uygulaması

Ozonla cilt bakımının önemini anlatan Alan, “Ozon terapisi, yaşlanma karşıtı yani anti-aging özelliği ile çok sık tercih edilen bir cilt bakım yöntemi. Her yaş grubundan müşterimize, uygulamayı yapabiliyoruz” şeklinde konuştu. “Biliyorsunuz ki ozon, doğada bulunan tek ve en etkili dezenfeksiyon maddesi. Aynı zamanda birbirinden farklı pek çok hastalığın tedavisinde de kullanılıyor. Bu bilim insanları tarafından, tıbbi araştırmalarla kanıtlanmış durumda” açıklamasında bulunan Alan,” Ozon Protokolü ile ozon gazının tüm olumlu etkilerini cilde uyguluyoruz. Bu sayede uygulama yapılan kişinin, yenilenmiş bir görün, kan dolaşımının hızlanması ve cilt canlılığın geri kazanmasını sağlıyoruz” dedi. Klasik ozon terapisi yöntemine, Ozon Protokolü ile farklı bir boyut getirdiklerini vurgulayan Alan, “Herkesin en büyük hayali, daima genç bir görünüme sahip olmaktır. Ozon Protokolü, cilt sağlığına olumlu etkileri ile danışanlarımızın pürüzsüz ve yeni bir cilt görünümüne kavuşmasını sağlıyor” açıklamalarında bulundu.

Ozon Terapisi Erkekler Tarafından Da Tercih Ediliyor

Uygulamaya kadınlar kadar erkeklerin de yoğun ilgisinin olduğunu söyleyen Alan, “Bu uygulamayı yalnızca kadınlar tercih etmiyor. Stüdyomuza cilt bakımı yaptırmak isteyen birçok erkek danışan da geliyor. Erkeklerin cildi kadınlara göre daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bunun en önemli nedeni erkeklerin cilt yapısı, bize göre %25 oranda daha kalındır ve kolajen yoğunluğu daha fazladır” ifadelerini kullandı. Alan, “Buna rağmen pek çok erkek, özellikle ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan kırışıklardan rahatsızlık duyuyor. Bunun yanı sıra yağlı bir cilt yapısına sahip olan erkeklerde akne ve siyah nokta problemleri yaşanıyor. Ozon Protokolü bu açıdan erkekler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor” dedi.

WhatsApp Image 2020-10-09 at 11.06.39

Haber Ara