Dolar

32,3712

Euro

35,0141

Altın

2.325,64

Bist

9.093,72

Ünlü isimler, Vodafone TV'nin ilk dizisi 'Kafa Doktoru' için kamera karşısına geçti

Vodafone TV’ye özel çekilen 9 bölümlük komedi dizisi “Kafa Doktoru”,renkli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 22 Şubat’ta başlayacak dizideBeyti Engin, Bülent Emrah Parlak, Ceren Taşçı, Cihat Tamer, Ersin Korkut, İpek Ayaz, Merve Polat, Murat Eken, Salih Kalyon, Sezer Avcı, Şahin Irmak ve daha birçok başarılı oyuncurol alıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-18 16:37:18

Ünlü isimler, Vodafone TV'nin ilk dizisi 'Kafa Doktoru' için kamera karşısına geçti

Dijital dizi platformları arasına katılmaya hazırlananVodafone TV'nin ilk dizisi “Kafa Doktoru”,güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ozan Özcan'ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı, 9 bölümlük komedi dizisinde,Beyti Engin, Bülent Emrah Parlak, Ceren Taşçı, Cihat Tamer, Ersin Korkut,İpek Ayaz,Merve Polat, Murat Eken, Salih Kalyon, Sezer Avcı, Şahin Irmakve daha birçok başarılı oyuncu rol alıyor.22 Şubat'ta başlayacak dizide, modern insanın en büyük sıkışması olan kafa sağlığını kendine özgü yöntemleriyle düzeltmeye çalışan gizemli bir adamın hikâyesi anlatılıyor.

Farklı bir doktor hikâyesi

“Kafanız mı bozuk, gelin düzeltelim” düşüncesinden yola çıkılarak kurgulanan “Kafa Doktoru”nda, daralmış ruhlar, yorulmuş beyinler, kırılgan kalpler, sıkılgan hayatlar ele alınıyor.Meçhul psikolog “Kafa Doktoru”, memleketin bütün kafası bozuklarının derdine derman olmaya çalışıyor. Mahalle arası, merdivenaltı bir psikoloji kliniğinde geçen ve her sosyoekonomik gruptan sıkıntıları olan hastaları kabul eden “Kafa Doktoru”, Bakırköy Mazhar Osman'da başlayan kariyerini çok farklı bir noktaya taşıyor.

1581918977_27___Ugras_Gunes__Senarist_ve_Oyuncu____Ozan_Ozcan__Yonetmen_ve_Yapimci____Murat_Eken__Oyuncu_

80'i aşkın TV kanalı, 4 binin üzerinde seç-izle içerik

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile,İngiltere Premier Lig'den Formula 1'e, NBA'den Moto GP'ye pek çok spor organizasyonunu canlı yayınlayan S Sport kanalları da dahil 80'i aşkın TV kanalını veçoğunluğu film ve çizgi filmden oluşan 4 binin üzerindeseç-izle içeriğiakıllı telefonlarından,tabletlerinden, web'den ve Smart TV üzerindenizleme imkânı sunuyor. Google Play ve App Store online mağazalarındandaerişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 2.5 milyondan fazla kez indirildi.

1581918965_19__Ugras_Gunes__Senarist_ve_Oyuncu____Ozan_Ozcan__Yonetmen_ve_Yapimci_____Cihat_Tamer__Oyuncu_

1581918982_37___Ugras_Gunes__Senarist_ve_Oyuncu_____Ozan_Ozcan__Yonetmen_Yap__mc______Bulent_Emrah_Parlak__Oyuncu_

1581918971_21___Ipek_Ayaz__Oyuncu____Beyti_Engin__Oyuncu_

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara