Dolar

32,6007

Euro

34,8119

Altın

2.491,55

Bist

9.463,77

Ünlü İngiliz sunucu, evinde ölü bulundu

Ünlü İngiliz reality şovu Love Island'ın eski sunucusu olan Caroline Louise Flack'in, dün evinde ölü bulunduğu açıklandı. Ailenin avukatı, Flack'in, intihar ettiğini söyledi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-16 16:53:30

Ünlü İngiliz sunucu, evinde ölü bulundu

ask-adasi-nin-eski-sunucusu-caroline-flack-12923213_7273_amp

Ünlü İngiliz reality şovu Love Island'ın (Aşk Adası) eski sunucusu olan Caroline Louise Flack'in, dün evinde ölü bulunduğu açıklandı.

Ailenin avukatı, evinde ölü bulunan Flack'in intihar ettiğini söyledi.

40 yaşındaki sunucunun ailesi tarafından yapılan açıklamada "Basından bu zor zamanda mahremiyetimize saygı göstermesini rica ediyoruz" denildi.

KAVGA SONRASI PROGRAMLA İLİŞKİSİ KESİLDİ

2015 yılından itibaren Love Island programında sunuculuk yapan Flack geçtiğimiz aylarda sevgilisine yaptığı saldırı ile gündeme gelmişti. Bu nedenle gözaltına alınıp tutuklanan Flack 27 yaşındaki erkek arkadaşını darp etmekle suçlanmıştı.

Bu olay sonrası programla ilişkisi kesilen Flack, son beş yıldır Love Island'ın kendisinin dünyası olduğunu ifade etmişti.

İngiliz ITV kanalı ise yaptığı açıklamada, ''Love Island'deki ve ITV'deki herkes bu talihsiz haber dolayısıyla çok üzgün. Caroline, Love Island ekibinin çok sevilen bir üyesiydi. Ailesine en içten ve samimi baş sağlığı dileklerimizi iletiriz" ifadelerini kullandı.

Caroline ayrıca ''The X'' adlı bir projede de yer alırken, 2014 yılında ''Strictly Come Dancing'' adlı yarışmada birinci olmuştu.

Şöhret Akademisi de dahil olmak üzere  çok sayıda şovlarda çalışan ünlü sunucunun televizyon kariyeri, 2001 yılında TV filmi 'Harry on the Boat'a girdiğinde başladı.

Haber Ara