Dolar

32,3288

Euro

35,0948

Altın

2.295,22

Bist

9.045,48

Ünlü Influencer Duygu Batum'dan çocukla gezilebilecek mekan önerileri

Ünlü influencer Duygu Batum’a 2 yaşındaki kızı ile vakit geçirmekten keyif aldıkları İstanbul’daki cafeleri sorduk ve bir çok anneye fikir verecek mekanları onun gözünden derledik.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-15 14:06:54

Ünlü Influencer Duygu Batum'dan çocukla gezilebilecek mekan önerileri

Günümüz pandemi şartlarında açık havada vakit geçirmek birinci tercihimiz ancak havaların soğuduğu bu dönemde gerekli hijyen şartlarını sağlayan ve annelerin içini rahat ettiren mekanlar olduğunu belirten Batum'un en çok vakit geçirdiği yerlerden biri Erenköy'de yer alan Beyaz Fırın.

“Beyaz Fırın Erenköy'de hafta sonu güzel bir kahvaltı yapmak ve eş zamanlı olarak bahçesindeki oyun parkından faydalanmak bizim için güzel bir aktivite oluyor, menüsü çok geniş, her çocuğun damak tadına uyabilecek oldukça sağlıklı bir çok seçenek var” diyen Duygu Batum mekanın uzun soluklu müdavimlerinden.

Ünlü İnfluencer Duygu Batum “Caddebostan muhitinde bir cafe daha var adı Story Garden, burayı çocuk kitaplarına tutkulu bütün annelerin keşfetmesini isterim. Dıştan bakıldığında küçük, ama içinde bir çok yerli yabancı yayınevinin kitaplarına rastlayabileceğiniz bir kitapçının bahçesinde çocuklar için oluşturulmuş gölgelik bir bahçe düşünün, abartıdan uzak, çayınızı yudumlarken çocuğunuza kitap seçebileceğiniz aynı zamanda çocukların açık havada enerjilerini atabilecekleri huzur dolu bir bahçe” diye belirtti.

Çocuklarla aktiviteler, planlı oyun saatleri, atölyeler ve çeşitli kutlamalar için Le Petit 100, Mombie Fun Food Friends ve Bee Eat Play Love adlı mekanlardan çocukların çok verim aldığını, eş zamanlı olarak ailelerin de çok keyifli zaman geçirdiğini söyleyen Batum, bu tip grup aktivitelerinin, kızını çok mutlu ettiğini ve ona sosyal becerilerinde katkı sağladığını gözlemlediğinin altını çizdi.

Sosyal medya hesabında kızıyla geçirdiği zamanı tüm samimiyetiyle paylaşan ünlü influencer, gittiği ve gördüğü şeyleri takipçileri ile paylaşmaktan mutlu olduğunu ve karşılıklı etkileşimlerinden çok şey öğrendiğini belirtiyor.

Haber Ara