Dolar

32,5998

Euro

34,7911

Altın

2.407,54

Bist

9.645,02

Ünlü Girişimci ve Sporcu Sufyan Cultrera Sporculara Tavsiyelerde Bulundu

Ünlü iş insanı ve sporcu Sufyan Cultrera sosyal medya hesabı Instagram’dan spor yapmak isteyenlere ya da spor yapanlara önemli tavsiyelerde bulundu. Cultrera günlük yaşamına dair anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken aynı zamanda dikkatleri de üzerine çekiyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-25 17:23:01

Ünlü Girişimci ve Sporcu Sufyan Cultrera Sporculara Tavsiyelerde Bulundu

Son zamanlarda salgın sebebiyle sporu aksatanlar için önemli tavsiyelerde bulunan Sufyan Cultrera konuyla ilgili olarak sporu yaşamının merkezinde gördüğünü ifade etti. Cultrera “Spor benim için adeta bir arınma, terapi anlamına geliyor ve bu yaşam biçimi çok eskilerden beri bende bulunuyordu,” dedi. Sporun kendisi için yaşam tarzı olduğunu da belirten ünlü isim artık spor olmadan bir yaşamı düşünemediğini de belirtti. “Sporu asla aksatmıyorum,” diyen Cultrera, yolculuklarında bile spor yapmaya vakit bulduğunu ve spor yapanların da hiçbir şekilde aksatma yaşamamalarına dikkat çekti. “Spor, tıpkı günlük yemek, su gibi çok önemli” diyen isim spor yapacak onlara da tavsiyelerde bulundu.

Gençlerin daha sağlıklı bir şekilde yaşamaları için hayatlarına mutlaka sporu eklemeleri gerektiğini belirten Sufyan Cultrera bu sayede gençlerin hayatlarına bir anlam katacaklarını da ifade etti. Çok farklı spor türleri olduğunu ve gençlerin ilgilerini en çok çeken spor dallarına yönelmeleri gerektiğini söyleyen Cultrera, bu sayede hem keyifli vakit geçireceklerini hem de spor yaparak sağlıklarını da koruyacaklarını ifade ederek gelişimleri için çok önemli olduğunun altını çizdi. Sağlıklı ve dinç bir vücuda kavuşmanın zor olmadığını da belirterek sporun herkes için hayatlarının bir parçası olması gerektiğini vurguladı.

WhatsApp Image 2021-02-25 at 17.19.43

Haber Ara