Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Ünlü Eğitmen İvan Dijakovic Dövüş Sanatlarında Fark Yaratıyor

Profesyonel boks ve dövüş sanatları eğitmeni olan İvan Dijakovic’den eğitimlerine dair açıklamalar geldi. Almanya’da yaşayan ünlü eğitmen dövüş sanatları ile uğraşanlar tarafından ilgi görüyor. Eğitimi kapsamında olan sporcuları çeşitli dövüş ve boks karşılaşmalarına hazırlayan İvan Dijakovic, UFD Sports isimli salonunda dövüş sanatları alanında ünlü olmuş sporcuları eğitiyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-25 17:25:24

Ünlü Eğitmen İvan Dijakovic Dövüş Sanatlarında Fark Yaratıyor

Boks ve dövüş sanatları alanında açıklamalarda bulunan İvan Dijakovic yaptıkları işin ne kadar olduğuna vurgu yaptı. “Profesyonel olarak bu işi yapmak isteyen sporculara küresel çapta hizmet sunan bir ajans” olduklarını belirten ünlü eğitmen güç ve dayanıklılığın çok öne çıktığı dövüş sanatlarında sporcuları profesyonel anlamdaki müsabakalara hazırladıklarını belirtti.

Almanya'da faaliyet gösteren UFD Sports bünyesinde şimdiye kadar pek çok başarılı iş yaptıklarını da söyleyen İvan Dijakovic, halihazırda da çok sayıda sporcuyu karşılaşmalara özenle hazırlıyor. Boksörlerin istedikleri hedefe ulaşabilmeleri için yapılması gereken tüm her şeyi yaptıklarını ifade eden eğitmen, şimdiye kadar pek çok başarı elde ettiklerinin ve bununla büyük sevinçler yaşadıklarının da altını çizdi.

Salgın yüzünden müsabakaların iptal edildiğini de söyleyen İvan Dijakovic, bu durumun kendilerini ve sporcularını etkilemediğini, boks ve dövüş sanatları gibi sporların her zaman dinç ve zinde kalmayı gerektirdiğini, bu yüzden antrenmanlarına ara vermeden devam ettiklerini de ifade etti. Boks ve dövüş sanatlarının sanıldığının aksine bireysel değil, ekip çalışması ile başarılı olunacak dallar olduğunu da belirten eğitmen iyi bir ekibin gerekliliğinin altını çizdi.

WhatsApp Image 2021-02-25 at 17.20.29 (1)

Haber Ara