Dolar

32,4794

Euro

34,8134

Altın

2.429,21

Bist

9.645,02

Üniversite ikinci dönem ne zaman? Üniversiteliler kampüslerine kavuşuyor mu?

Üniversite ikinci dönem ne zaman başlıyor? Milyonlarca gencin hayalini kurduğu üniversite, koronavirüs nedeniyle sekteye uğradı. Tekrar yüz yüze eğitime başlayacakları günü bekleyen üniversite öğrencileri, ikinci dönemin hangi tarihler arasında olacağını ve yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağını merak ediyor. Peki ama üniversite ikinci dönemi ne zaman başlıyor? İşte merak edilen detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 15:30:17

Üniversite ikinci dönem ne zaman? Üniversiteliler kampüslerine kavuşuyor mu?

Koronavirüs salgını nedeniye kampüslere gidemeyen, online olarak derslere katılım sağlayan öğrencilerin gündeminde, şimdi de ikinci dönem telaşı yer alıyor. Yaklaşan ikinci dönem öncesi üniversiteler açılacak mı sorusu, milyonlarca öğrenci tarafından araştırılıyor. YÖK ikinci dönem için Sağlık Bakanlığı'nın görüşlerini ele alarak yeni bir karar çıkaracak. Peki ama ikinci dönem ne zaman başlıyor?

Üniversite ikinci dönem ne zaman?

15 Şubat'ta başlayacak olan ikinci dönemde yüz yüze eğitimin yapılıp yapılmayacağı konusunda henüz kesin bir bilgi yer almamaktadır. 

Yüz yüze eğitim başlayacak mı?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), bahar döneminde yüz yüze eğitime başlamak için Sağlık Bakanlığı'ndan görüş istedi. YÖK'ün yazısında, 'Sağlık Bakanlığının tedbir maksatlı yönlendirmeleri önem arz ettiğinden yükseköğretim kurumlarında 2020-2021 bahar döneminde yüz yüze öğretime geçilmesi konusuna ilişkin görüşün acil olarak bildirilmesi' istendi.

Haber Ara