Dolar

32,5654

Euro

34,7208

Altın

2.492,67

Bist

9.524,59

Ulusoy'dan Demirören yönetimine ağır eleştiri!

TFF Başkan adayı Haluk Ulusoy, Diyarbakır'da 5 kulübün yöneticileriyle görüştü. Yıldırım Demirören yönetimini ağır bir dille eleştirdi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-21 21:24:44

Ulusoy'dan Demirören yönetimine ağır eleştiri!

25 Haziran Perşembe günü yapılacak TFF Genel Kurulu öncesinde Diyarbakır'a gelen başkan adayı Haluk Ulusoy, bölgedeki profesyonel kulüplerle buluşarak değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya Diyarbakır Belediye, Yeni Diyarbakır, Kahramanmaraş, Van Belediye ve Cizrespor'un yöneticileri katıldı. Dersim ve Batman Petrolspor'un mazeret bildirerek katılmadığı toplantıda Ulusoy, projelerini paylaşarak kulüplere önemli vaatler verdi, büyük destek gördü. İşte Ulusoy'un sözleri:

‘Aciz yönetimin ürünü'

“Hem Türkiye'de hem Doğu ve Güneydoğu'da futbolu bitirdiler. Bizim zamanımızda sadece Süper Lig'de bu bölgenin 5-6 takımı vardı. Böyle bir tablo olmasaydı aday olmazdım. Hep beraber genel kurulda gereğini yaparak futbolumuzu bu aciz, yetersiz ve icazetçi yönetim anlayışından kurtaracağız.”

‘Altligler ayağa kalkacak'

“Alt yapı antrenörlerinin maaşını biz vereceğiz. Deplasman giderleri için 2. Lig'e 170, 3. Lig takımlarına 150 bin TL verip, kulüplere ek ödeme yapacağız. 2. Lig takımlarına 700, 3. Lig'e ise 600'er bin TL ödeyeceğiz. Bunu sezon başlamadan ödeyeceğiz ki transfer yapabilsinler. Hafta içine daha fazla maç alarak kulüplerin iddadan daha fazla kazanmasını sağlayacağız.”

‘Dev tesisler yapılacak'

“2. Lig ve 3. Lig kulüplerine sponsor desteği sunacağız ve bunlar hazır. Demirören yönetimi ağır cezalarla bir anlamda kaşıkla verdiğini kepçe ile kulüplerden alıyor. Adaletsiz ve haksız para cezalarının önüne geçeceğiz. Bölgeye devasa tesisler yaparak alt yapıya ciddi destek sunacağız.”

‘24 saat açık olacak'

“Federasyon atanmışların, seçimden seçime kulüpleri hatırlayanların egemenliğinde olmasın. 2. Lig ve 3. Lig kulüpleriyle bir araya geleceğiz. Telefonlarımız size 24 saat açık olacak. Kulüplerin telefonlarına çıkmayan yönetici istifa edecek. Kurullar sizin emrinizde olacak.”

Haber Ara