Dolar

32,3602

Euro

34,9541

Altın

2.325,31

Bist

9.079,97

Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Endüstrisi Fuarı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-02 22:05:24

Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Endüstrisi Fuarı
Almanya'nın Düsseldorf kentinde sona eren "Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Endüstrisi Fuarı" (Beauty Düsseldorf) özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü.

40 ülkeden bin 500 firmanın katıldığı ve sektördeki son yeniliklerin sergilendiği fuarda kozmetik, ayak, tırnak, güzellik ve sağlık ürünleri tanıtıldı.

Frankfurt yakınlarındaki Mörfelden-Walldorf'da tırnak ürünleri, oje ve makyaj malzemeleri üreten Emmi-Nail isimli firmanın sahibi Bülent Emekçi, fuarın sektör için çok önemli olduğunu söyledi.

18 yıldır Avrupa pazarı için üretim yaptıklarını dile getiren Emekçi, "Daha önce kendi geliştirdiğimiz çıkarılabilen ve abdest bozmayan ojemiz Müslüman ülkelerden büyük talep görüyor. Patenti bize ait olan köpekler için ürettiğimiz elektrikli diş fırçası kendi dalında bir çığır açtı. Çok yakında yine patenti kendimize ait olan yeni geliştirdiğimiz ürünleri görücüye çıkaracağız." dedi.

Emekçi, güzellik ve sağlık alanında hizmet veren bu sektörün geleceğinin çok parlak olduğunu, Türk iş adamlarının bu alanda daha etkin faaliyet göstermesini dilediğini söyledi.

Fuarı üç gün boyunca yaklaşık 55 bin kişinin ziyaret ettiği açıklandı.


VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara