Dolar

32,3707

Euro

34,9944

Altın

2.325,78

Bist

9.087,02

Ülker, en iyi ürüne en iyi fikirlerle ulaşıyor

Ülker, yenilikçi fikirleri toplamak ve iş süreçlerine dahil etmek için yoğunlaştı. Şirket, bizz@kampüs yarışmasına damga vuran genç yetenekleri kadrosuna katarak inovatif süreçte etkin rol almayı hedefliyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-15 11:58:23

Ülker, en iyi ürüne en iyi fikirlerle ulaşıyor

Üniversitelerin 3'üncü, 4'üncü sınıf lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin Ülker'in farklı bir markasıyla ilgili pazarlama fikirleri geliştirdikleri 9'uncu bizz@ kampüs yetenek kazanım programında ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl pandemi nedeniyle dijital platforma taşınan yarışmada gençler inovatif fikirlerini paylaştı.

HALLEY İÇİN PAZARLAMA STRATEJİSİ

Üniversiteliler, bizz@kampüs'te hayal güçlerini kullanarak Ülker Halley için pazarlama stratejileri ortaya koydu. Bu stratejileri jüri üyeleri Ülker İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Ülker CMO'su Aslı Özen Turhan, Ülker Ana Marka ve Yeni Kategoriler Pazarlama Direktörü Aslı Akman, Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan ile Alametifarika Ajansı Kreatif Direktörü Ozan Özüm Özbey değerlendirdi.

UZUN DÖNEM STAJ FIRSATI
171 farklı üniversiteden binin üzerindeki takımdan 3 bine yakın öğrencinin başvurduğu bizz@kampüs'te birincilik Ali Rıza Güngör, Harun Erdil ile Arvin Gazihan'dan oluşan Bachateros takımının oldu. Yarışmada ikincilik ödülü Bir Halley'in İki Yarısı takımına, üçüncülük ödülü ise Alloy takımına verildi. Yarışmada ilk 3'e giren takımlara sırasıyla 20 bin TL, 15 bin TL ve 10 bin TL'lik ödüller takdim edildi. Ayrıca Ülker'de uzun dönem staj yapma imkânı tanındı.

İYİ FİKİR İYİ ÜRÜN
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, “Küresel salgın, dünya genelinde pek çok sektörde iş yapış biçimlerini köklü bir biçimde değiştirdi. Öyle görünüyor ki bu değişimin ana gücü ise dijitalleşme süreci olarak karşımıza çıkacak. Yeni normaldeki uygulayıcıları yeniliklere daha uyum sağlayabilen gençlerimiz olacak. Bizler de bu gerçekten hareketle yıllardır gençlerimize kulak veriyor, onların inovatif projelerini teşvik ediyoruz. Ve bizz@ kampüs yarışmamızla en yeni fikirleri, ürünleri ortaya çıkarıyoruz. Şükür ki yarışmamız 2020'de de verimli geçti. Bu vesileyle dereceye giren tüm takımları gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Ülker CEO'su Mete Buyurgan, bizz@kampüs'te yarışmacıların her yıl farklı bir markaları için proje ürettiklerine vurgu yaparak şu noktalara dikkati çekti:

İNOVASYON ÖNEMLİ

“Bugüne kadar heyecan verici yüzlerce fikirle ve ürünle karşılaştık; çok sayıda gençle bir araya geldik. Gençlerimizin azimleri ve inovatif bakış açıları bizlere her zaman inovatif projelerimizi hayata geçirme konusunda umut verdi. Pandemi döneminin zor şartlarına rağmen özellikle bu sene bizz@kampüs'e gösterilen rağbet bizi çok mutlu etti. Bu projelerin her biri iş yaşamında gençlerimizin çalıştıkları alanlara neler katabileceklerinin adeta kanıtı oldu. Gençlerimizin inovatif bakış açıları, Ülker'deki iş yapış biçimlerimize de yön veriyor, onların enerjileri bizleri motive ediyor. Bu yıl dereceye giren projelerin tamamı, Halley markamıza güç katacak pek çok niteliğe sahip. Bir kez daha bizz@kampüs'te -dereceye girsin veya girmesin- yarışmamıza katılan tüm gençlere teşekkür ediyor, kariyer yolculuklarında kendilerine başarılar diliyorum.”

Ülker İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli ise  yetenek kazanım programlarıyla ilgili şu değerlendirmesini yaptı: 

YETENEKLERE ULAŞMANIN YOLU

 “Önemi gün be gün artan bizz@ kampüs; işveren marka bilinirliğimizi kampüslerde yaymayı ve farklı departmanlara genç yetenekleri stajyer olarak kazandırmayı hedefl eyen, 3'üncü, 4'üncü sınıf lisans, yüksek lisans öğrencileri için tasarlanmış bir yetenek kazanım programı konumunda. Bu yarışmayla hem şirketimizin kapılarını genç yeteneklere açıyor hem de onlara eğitim hayatlarının önemli parçası olacağına inandığımız bir proje deneyimi yaşatıyoruz. Gelinen aşamada bizz@ kampüs, staj programlarımız, Commercial Talent-Genç Yetenek İşe Alım Programı ve Yıldız Holding liderliğinde yürütülen Job@Yıldız Holding staj ve yeni mezun işe alım programı gibi araçlarla genç yeteneklere ulaşmaya çalışıyoruz.”

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara