Dolar

32,3815

Euro

35,0532

Altın

2.326,48

Bist

9.089,33

'Ülkenin üzerinde hain emelleri olanlara sandıkta ders verin'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: - 'Ülkemizin üzerinde hain planlar kuranlar, 15 Temmuz gecesi, burayı bir Suriye'ye çevirmek istedi. Sizlerin sayesinde o darbe geri püskürtüldü. Ama hain planlar yapanların planları devam ediyor'- 'Terörün kökünü kazıyarak ülkeyi barış ve kardeşliğin çok daha fazla yaşandığı yer haline getireceğiz. 24 Haziran'da bu ülkenin üzerinde ha

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-18 16:30:31

'Ülkenin üzerinde hain emelleri olanlara sandıkta ders verin'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'nin üzerinde hain planlar kuranların emellerinin devam ettiğini belirterek, "Terörün kökünü kazıyarak ülkeyi barış ve kardeşliğin çok daha fazla yaşandığı yer haline getireceğiz. 24 Haziran'da bu ülkenin üzerinde hain emelleri olanlara gerçek bir ders vermenizi istiyoruz. Bu dersi sizler, sandıkta vereceksiniz." dedi.

Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa'da fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren fabrikaların sahiplerinden bilgi alan Kaya, çalışanlarla sohbet etti.

Bir fabrikada personele yönelik konuşan Kaya, AK Parti olarak 16 yılda pek çok önemli işe imza attıklarını söyledi.

Türkiye'yi 3,5 kat büyüttüklerini, 2 kat daha büyütmek için halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını aktaran Kaya, "Pazar günü belki de Türkiye'nin 100 yıllık geleceğini etkileyecek bir seçime gidiyoruz. Bu kadar önemli bir seçimde herkesin desteğine talibiz." diye konuştu.

Seçimle birlikte Türkiye'de yeni bir sistemin oluşacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sistemin ilk Cumhurbaşkanı olacağını belirten Kaya, şöyle devam etti:

"Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Meclis için destek istiyoruz. Çok daha güçlü bir Türkiye'yi sizlerin desteğiyle inşa edeceğiz. Yüzde 65'lere ulaşmış yerli savunmayı yüzde 100'e taşımayı hedefliyoruz. Çok daha güçlü Türkiye'yi kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz, bizlerin, sizlerin evlatları içindir. Bunun için projelerimizle geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye son 10 yılda yoksulluğu en fazla azaltan ülke oldu. Bunu biz değil, Dünya Bankası raporları söylüyor. Yine son 10 yılda insani gelişme açığını en hızlı kapatan ülke. Bu, Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve liderliğiyle hep birlikte çalışmakla oldu."

Bakan Kaya, 81 milyonu kucaklayacak sosyal politikalar ürettiklerini, aç ve açıkta kalacak insanların olmaması için büyük çaba gösterdiklerini kaydederek, "Milletimizin arasında çıkmış ve her zaman onların yanında bulunmuş Cumhurbaşkanımızla birlikte 'Bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.' diyerek sizlere hizmet etmeye çalıştık. Biz önümüzdeki süreçte de kadınların, çalışanların, gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- "Ülkemizin birliğini, beraberliğini korudunuz"

15 Temmuz hani darbe girişimini halkla birlikte atlattıklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti:

"Bayrampaşa'da 15 Temmuz gecesinden sizlerin sokağa çıktığınızı ve o tankları durdurduğunuzu biliyorum. İradenize sahip çıktınız. Ülkemizin birliğini, beraberliğini korudunuz. Ama bu ülkenin üzerinde hain planlar yapanların planları devam ediyor. Bu hain emelleri olanlara da 24 Haziran'da dersi sizler sandıkta vereceksiniz. Ülke olarak biz büyürken, gelişirken birileri bundan rahatsız oluyor. Milletimiz bu ülkenin üzerinde oynanan oyunları bozacak. Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yeni sistem için bir tek oyun bile çok önemli olduğunu, iktidar olabilmek için artık yüzde 50 artı 1'e ihtiyaç duyulduğunu, onun için de herkesten güçlü bir destek beklediklerinin altını çizerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye güçlü bir ülke olduğu için Orta Doğu'da barış ve huzurun olduğu bir ülkedir. Şunu unutmayın. Ülkemizin üzerinde hain planlar kuranlar, 15 Temmuz gecesi burayı bir Suriye'ye çevirmek istedi. Sizlerin sayesinde o darbe geri püskürtüldü. Ama bugün ülkemizin bu bölgede beka mücadelesi verdiğini unutmayın. Sınır güvenliğimizi sağladık. Terörün belini kırma konusundaki duruşumuz sağlam. Terörün kökünü kazıyarak ülkeyi barış ve kardeşliğin çok daha fazla yaşandığı yer haline getireceğiz. 24 Haziran'da bu ülkenin üzerinde hain emelleri olanlara gerçek bir ders vermenizi istiyoruz. Bu dersi sizler, sandıkta vereceksiniz. Sizlerin vereceği destekle yerli ve milli bir anlayış ile ülkemizi iyi noktaya getireceğiz."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara