Dolar

32,5361

Euro

34,8895

Altın

2.488,46

Bist

9.564,85

Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko Türkiye’ye geliyor

Bu Cumartesi Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı'na katılmak üzere Türkiye'ye gelecek.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-01 12:43:56

Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko Türkiye’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko başkanlığındaki Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı'nın 7'ncisi 3 Kasım Cumartesi İstanbul'da düzenlenecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı'na katılmak üzere Türkiye'ye gelecek.

Erdoğan ve Poroşenko başkanlığında 3 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleştirilecek toplantıya, her iki ülkeden ilgili bakanlar katılacak.

Türkiye ile Ukrayna arasındaki ilişkilerin tüm yönleriyle gözden geçirileceği toplantıda, iki ülke arasındaki stratejik ortaklık ilişkilerinin  bölgenin barış, istikrar ve refahına katkıda bulunacak şekilde daha da  derinleştirilmesi imkanları üzerinde durulması, bu istikamette muhtelif anlaşma  ve protokollerin imzalanması öngörülüyor.

Haber Ara