Dolar

32,3275

Euro

35,0717

Altın

2.307,07

Bist

9.079,97

Üç bini aşkın tutuklu ve hükümlü badmintonla tanıştı

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Özmekik:'Türkiye genelinde 3 binden fazla tutuklu ve hükümlüye badminton eğitimi verdik'- 'Sağlıklı bir toplumun oluşmasında hepimize görev düşüyor'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-23 14:08:03

Üç bini aşkın tutuklu ve hükümlü badmintonla tanıştı
Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, üç binden fazla tutuklu ve hükümlüye badminton eğitimi verdiklerini söyledi.

Ankara'da yapılan Tutuklu ve Hükümlüler Türkiye Badminton Cumhuriyet Şampiyonası başladı.

Sincan 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın açılış töreni gerçekleştirildi.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Özmekik, yaptığı konuşmada, Adalet Bakanlığı ile imzaladıkları protokol çerçevesinde bu yıl şampiyonanın 7. kez düzenlendiğini belirtti.

Özmekik, iş birliğinden dolayı Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür ederek, "Sağlıklı bir toplumun oluşmasında hepimize görev düşüyor. 'İnsaların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' düşüncesiye yola çıktık. Bu kapsamda Türkiye genelinde 3 binden fazla tutuklu ve hükümlüye badminton eğitimi verdik." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Özmekik, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilli Gökhan Karaköse, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Halil İbrahim Dizman ve Cumhuriyet savcısı Erdinç Hakan Özdabak badminton oynadı. Eski milli sporcular da gösteri maçı yaptı.

Üç gün sürecek şampiyonaya 21 cezaevinden toplam 105 tutuklu ve hükümlü katılıyor.

Haber Ara