Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Twitter'da emoji yeniliği! | Twitter Twemoji ne zaman kullanılacak? Twitter yeni güncelleme

Twitter son zamanlarda uygulamanın daha kullanışlı olması, yeniliklere açık olması amacıyla güncellemelerde bulundu. Twitter kullanıcılarına resmi hesabından duyuru ile yenilikleri tanıtan şirket, emoji kullanımına da yeni bir soluk getirdi. 'Twemoji' ismiyle duyurduğu emojilerin ne zaman telefonlarda kullanılacağı henüz kesinleşmedi. Peki ama Twemoji nedir nasıl kullanılır? Twitter'da emoji özelliği var mı? Twitter emoji güncellemesi ne zaman gelecek? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-28 12:59:28

Twitter'da emoji yeniliği! | Twitter Twemoji ne zaman kullanılacak? Twitter yeni güncelleme

Twitter son zamanlarda uygulamanın daha kullanışlı olması, yeniliklere açık olması amacıyla güncellemelerde bulundu. Twitter kullanıcılarına resmi hesabından duyuru ile yenilikleri tanıtan şirket, emoji kullanımına da yeni bir soluk getirdi. "Twemoji" ismiyle duyurduğu emojilerin ne zaman telefonlarda kullanılacağı henüz kesinleşmedi. Peki ama Twemoji nedir nasıl kullanılır? Twitter'da emoji özelliği var mı? Twitter emoji güncellemesi ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Twemoji nedir?

Twemoji; Twitter tarafından oluşturulan ve sahip olunan açık kaynaklı bir emoji projesidir. Bu emojilere ek olarak  bazı etkinlikler veya promosyonlar için özel Twitter emojileri etkinleştirilir. (Hashflag gibi...) Fakat bunlar, belirli hashtag'lerden sonra yalnızca Twitter'da sınırlı bir süre görüntülenir.

Twitter'da emoji özelliği var mı?

Twitter, son haftalarda yeni özellikler getirerek uygulamasının kalitesini artırmayı planlıyordu. Dev platform, artık her sosyal medya uygulamasında olmazsa olmaz olan hikâyeler özelliğini Fleets ile getirmiş, sesli direkt mesaj özelliğini de test etmeye başlamıştı.

Bunun yanı sıra yeni bir özelliğin haberi Japonya'nın resmi hesabından yapılan paylaşımla bildirildi. Artık daha geniş çaplı kullanıma sahip olan Twitter emoji kullanımına geçecek. "Twemojis" ismiyle çıkış yapacak emojiler Twitter kullanıcılarını sevindirdi.

Uygulamanın ne zaman güncellenip kullanıcıya sunulacağına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. 

Haber Ara