Dolar

32,3068

Euro

35,0599

Altın

2.307,54

Bist

9.079,97

Twente'de yılın oyuncusu Enes Ünal

Twente'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, sezonun en iyi oyuncusu seçildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-15 21:48:03

Twente'de yılın oyuncusu Enes Ünal

Hollanda ekibi Twente'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, takımda 2016-2017 sezonunun en iyi oyuncusu seçildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) forma giydiği 32 maçta rakip fileleri 18 kez havalandıran Enes Ünal, kırmızı-beyazlı ekipte sezonun en iyi oyuncusu unvanına layık görüldü.

Bonservisi İngiliz ekibi Manchester City'de bulunan ve kiralık olarak forma giydiği Twente'de bu sezon sergilediği performansla ön plana çıkan 20 yaşındaki futbolcu, en iyi oyuncu seçilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada hesapları aracılığıyla görüşlerini aktaran Enes, "Twente'ye ilk geldiğim günler ne ile karşılaşacağıma dair çok fazla fikrim yoktu, bekleyip görme yoluna gittim. Gördüğüm ilk şey taraftarların sevgisi ve desteğiydi. İlk intiba böyle olunca gerisi de güzel oldu, hep birlikte başarılı bir sezon geçirdik. Bu harika sezon için takım arkadaşlarımdan taraftarlara, idarecilerden teknik heyete kadar herkese minnettarım. Sahaya her şeyimi vermeye, sonuna kadar mücadele etmeye çalıştım, umarım bunu farkettirebilmişimdir ve umarım seyircilerin eğlenceli vakit geçirmelerine katkı sağlayabilmişimdir. Ve son olarak beni Twente adına sezonun en iyi oyuncusu seçtiğiniz için teşekkür ederim. Kariyerimin süreklilik anlamında ilk ve en verimli sezonunda, bu ödül benim için çok büyük bir onur. Sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara