Dolar

32,3798

Euro

35,0479

Altın

2.326,91

Bist

9.145,21

Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası

Amasya'da düzenlenen şampiyonaya 32 ilden 350 sporcu katılıyor

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-25 00:39:37

Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası
Türkiye Güreş Federasyonunca Amasya'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle organize edilen ve Amasya Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya 32 ilden 350 sporcu katılıyor.

Şampiyonada düzenlenen seremonide sporcular, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla pankart açtı.

Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Serdar Çinkılıç, burada yaptığı konuşmada, geleceğin şampiyonlarının belirleneceği müsabakaların şehzadeler şehri Amasya'da yapıldığını söyledi.

Şampiyonanın düzenlenmesine katkı verenlere teşekkür eden Çinkılıç, "Şampiyonanın ülkemize ve Amasyamıza güzellikler getirmesini diliyorum. Ayrıca yurt içi ve dışında düzenlenen askeri operasyonlarda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek de şampiyonaya, Amasya'ya yakışır şekilde ev sahipliği yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın adına şampiyonada emeği geçenlere plaket verildi.

Seremoniye, Amasya Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Zafer Uğur ile eski milli güreşçi Mahmut Demir katıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara