Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

'Türkiye'yi hükumetsiz bırakamamaya çabalıyoruz'

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Türkiye'yi hükumetsiz bırakmamak için çok çaba sarf ettiklerini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-14 08:58:21

'Türkiye'yi hükumetsiz bırakamamaya çabalıyoruz'

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Seçim sonrasında ortaya çıkan tabloya göre, önümüzdeki günlerde Türkiye'yi hükumetsiz bırakamamak için hepimiz çaba sarf ediyoruz" dedi.

Esenler Belediyesi tarafından Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen Kadir Gecesi etkinliğine katılan Bozkır, Türkiye'yi anlamak için İstanbul'u anlamak gerektiğini söyledi.

Bu gece binlerce duanın yapıldığını anlatan Bozkır, "Ramazanın sonuna geldik. Bu gece çok güzel bir gece. Bu gece dua gecesi. Binlerce salavat gökyüzüne ulaşıyor bu gece. Ramazan ve Kadir Gecesi oldukça bereketli ve kutludur. 11 ayın sultanı ve bin geceden daha hayırlı olan bu gecenin tüm İslam alemine huzur getirmesini diliyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, işlerinden dolayı çok istemelerine rağmen geceye katılamadıklarını anlatan Bozkır, "Esenler için kalbi atan bir Başbakanımız var. Seçim sonrasında ortaya çıkan tabloya göre, önümüzdeki günlerde Türkiye'yi hükumetsiz bırakamamak için hepimiz çaba sarf ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bozkır, Esenler'de çok sayıda oyun geçersiz sayıldığını anlatarak, "530 bin oy iptal oldu. Esenler'de de 18 bin oy iptal oldu. Çok üzüntü verici bir durum. Eğer bir erken seçim olursa, inşallah bu sefer doğru yere basarız ve tek partili bir iktidara doğru yine imkan sağlamış oluruz" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara