Dolar

32,5298

Euro

34,8074

Altın

2.435,62

Bist

9.726,90

'Türkiye'ye kötülük yapan adam Bahçeli'

http://www.timeturk.com

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-01 15:42:52

'Türkiye'ye kötülük yapan adam Bahçeli'

TIMETURK|HABER MERKEZİ

Eski Bakan Yaşar Okuyan, Bahçeli'nin AK Parti'ye koltuk değneği olduğunu öne sürdü.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Ak Parti'ye yeni anayasa konusunda destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

Devlet Bahçeli'nin iktidar partisine koltuk değneği olduğunu söyleyen Okuyan, “Eğer bunu neden yaptığını açıklayabilecekse gelsin karşıma bu konuyu tartışalım. Ama bu konuşma ve tartışma sonunda ortada Devlet Bahçeli diye biri kalmaz. Bu nedenle karşıma çıkmaya cesaret edemez.” ifadesini kullandı.

Okuyan'ın Bahçeli ile ilgili açıklamaları şöyle;

“Onun, Alparslan Türkeş zamanındaki halini, karşısında nasıl durduğunu da iyi bilirim. Devlet Bahçeli iktidar partisine koltuk değneği olmakla büyük hata yapıyor.

BAHÇELİ DİYE BİRİ KALMAZ

Eğer bunu neden yaptığını açıklayabilecekse gelsin karşıma bu konuyu tartışalım. Ama bu konuşma ve tartışma sonunda ortada Devlet Bahçeli diye biri kalmaz. Bu nedenle karşıma çıkmaya cesaret edemez.

TÜRKİYE'YE KÖTÜLÜK YAPAN ADAM

Bahçeli'nin iktidar yandaşlığı yapması benim için sürpriz olmadı. Devlet Bahçeli ve ülkücüler ayrıdır. Devlet Bahçeli, Türkiye'ye karşı büyük kötülük yapan adamdır. Siyasi kayıtlara bu böyle geçecektir.”

Haber Ara