Dolar

32,3817

Euro

35,0379

Altın

2.326,97

Bist

9.142,40

Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası tamamlandı

Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-15 16:44:39

Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası tamamlandı
Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

İnönü Üniversitesi tenis kortları alanında düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası'nın açılış törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Nusret Akpolat, TTF Başkanı Cengiz Durmuş, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İlhan Erdem, BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen ve çok sayıda sporcu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, protokol konuşmaları ile devam etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası'nın İnönü Üniversitesinde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Rektör Vekili Prof. Dr. Nusret Akpolat, spor ve sporcunun önemine vurgu yaptı ve benzeri organizasyonlara desteklerinin süreceğini söyledi. Yapılacak olan müsabakaların sevgi, dostluk ve barış duyguları içerisinde centilmence yapılmasını temenni eden Prof. Dr. Nusret Akpolat, tüm takımlara başarılar diledi.

Konuşmasında, tenis sporu kültürünün son yıllara kadar ülkemizde çok yaygın olmadığını, ancak bugün ülkemizin hemen hemen her yerinde tenis sporunun yapılabildiğini belirten Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, tenis sporu ile ilgili artık uluslararası organizasyon yapabilecek bir aşamaya geldiklerini söyledi. İnönü Üniversitesinin bu organizasyona ev sahipliği yapmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden TTF Başkanı Cengiz Durmuş, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın şahsında kendilerine katkı sunan herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleşen organizasyona katkılarından dolayı Rektör Vekili Prof. Dr. Nusret Akpolat, BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik'e, TTF Başkanı Cengiz Durmuş tarafından plaket verildi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Nusret Akpolat'ın, TTF Başkanı Cengiz Durmuş'a plaket takdiminden sonra Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası müsabakaları başladı.

Üç gün süren Türkiye Tenis Federasyonu Doğu Ligi Takım Şampiyonası'na 18 ilden 36 erkek ve 21 bayan takım katıldı. Müsabakalar 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü düzenlenen ödül töreni ile son buldu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara