Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Türkiye-Letonya maçının biletleri ne kadar?

Türkiye-Letonya maçının biletleri ne kadar? 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda oynanacak olan maçın biletleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Koronavirüs dolayısıyla seyircisiz oynanan maçlardan sonra futbolseverler bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki ama maçın biletleri kaç TL? Türkiye Letonya maçı bileti nereden, hangi siteden ve nasıl alınır? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-29 13:51:48

Türkiye-Letonya maçının biletleri ne kadar?

Türkiye Letonya maçının biletleri ne kadar? 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda oynanacak olan maçın biletleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Koronavirüs dolayısıyla seyircisiz oynanan maçlardan sonra futbolseverler bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki ama maçın biletleri kaç TL? Türkiye Letonya maçı bileti nereden, hangi siteden ve nasıl alınır? İşte detaylar...

Türkiye-Letonya maçının biletleri ne kadar?

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 30 Mart Salı günü yapacağı maçın biletleri satışa sunulacak. Yüzde 15 seyircili olacak olan maç Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. 

Türkiye-Letonya maçının biletini nasıl alırım? Türkiye-Letonya maçının biletini almak isteyenler saat 15.00'te satışa açılacak olan biletleri www.passo.com.tr internet adresi üzerinden alabilir.

HES kodu bildirmesi gereken alıcıların kimlik bilgileri alınacak ve bir kişi sadece 5 adet bilet alabilecek. Öte yandan merakla beklenen maçın biletleri için 25 ve 50 liralık ücretler belirlendi.

Haber Ara