Dolar

32,4845

Euro

34,9782

Altın

2.433,80

Bist

9.716,77

Türkiye - Letonya maçı seyircisiz mi oynanacak? Türkiye - Letonya maçı bilet satışı iptal mi edildi?

Türkiye - Letonya maçı seyircisiz mi oynanacak? TFF'den Türkiye - Letonya maçına ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. Daha çnce yapılan açıklamada Türkiye Letonya maçının yüzde 15 kapasiteli seyirci ile oynanacağı açıklanmıştı. Ancak yapılan flaş açıklamada maça seyirci alınmayacağı duyuruldu. Peki Türkiye - Letonya maçı bilet satışı iptal mi edildi? Türkiye - Letonya maç biletleri iade edilecek mi? Bilet alanların ücretleri ödenecek mi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-29 17:39:04

Türkiye - Letonya maçı seyircisiz mi oynanacak? Türkiye - Letonya maçı bilet satışı iptal mi edildi?

Türkiye - Letonya maçı seyircisiz mi oynanacak? TFF'den Türkiye - Letonya maçına ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. Daha çnce yapılan açıklamada Türkiye Letonya maçının yüzde 15 kapasiteli seyirci ile oynanacağı açıklanmıştı. Ancak yapılan flaş açıklamada maça seyirci alınmayacağı duyuruldu. Peki Türkiye - Letonya maçı bilet satışı iptal mi edildi?  Türkiye - Letonya maç biletleri iade edilecek mi? Bilet alanların ücretleri ödenecek mi? 

Türkiye - Letonya maçı seyircisiz mi oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacağını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, "Sağlık Kurulu'nun görüşü doğrultusunda maça seyirci alınması doğru bulunmadı" ifadeleri kullanıldı.

Nihat Özdemir şunları demişti:

Milli maça seyirci alınması kararını değerlendiren Özdemir “Bu başlangıç olsun ve hayırlı olsun. Letonya maçı bizim için önemli bir maç. Seyirci desteğinin de Milli Takım'ın yanında olmasını istiyoruz. Sağlık kuralları içerisinde seyirci alacağız. 12 bin civarında seyircinin gelmesini bekliyoruz” dedi.

Süper Lig'de seyirci olmasını bekleyen taraftarların beklentisinin hatırlatılması üzerine Nihat Özdemir “Bu sadece milli maç için alınan karar. İnşallah disiplin içerisinde burayı da tamamlarsak, yolumuz açık olur. 29 Mayıs'ta Şampiyonlar Ligi Finali ve Türkiye Kupası Finali var. Bunları düşünerek, kararlar almaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

TFF'ye bilet tepkisi

Ne TFF sitesinden ne de Passo'nun sitesinden biletlere ulaşamayan futbolseverler, sosyal medyada biletlerin birileri için ayrıldığını iddia etti. Bazı sitelerde bilet satışlarının açılmasına tepki gösteren yurttaşlar "TFF karaborsaya davet çıkarıyor" dedi.

Haber Ara