Dolar

32,3798

Euro

35,0479

Altın

2.326,91

Bist

9.145,21

Türkiye Letonya maçı biletleri nerede satılıyor? Türkiye Letonya maç biletleri nasıl alınır?

Türkiye 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu üçüncü maçında Letonya ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak. Bu zorlu müsabakada pandemi dönemi sonrası ilk kez seyirci alınacak. Maçı tribünden izlemek isteyen vatandaşlar da Türkiye Letonya maçı biletleri nerede satılıyor? sorusunu sormaya başladı. TFF bilet satışları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Peki Türkiye Letonya maç biletleri nasıl alınır? Türkiye Lotonya biletleri ne kadar?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-29 14:39:06

Türkiye Letonya maçı biletleri nerede satılıyor? Türkiye Letonya maç biletleri nasıl alınır?

Türkiye 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu üçüncü maçında Letonya ile  Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Bu zorlu müsabakada pandemi dönemi sonrası ilk kez seyirci alınacak. Maçı tribünden izlemek isteyen vatandaşlar da Türkiye Letonya maçı biletleri nerede satılıyor?  sorusunu sormaya başladı. TFF bilet satışları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Peki Türkiye Letonya maç biletleri nasıl alınır? Türkiye Lotonya biletleri ne kadar?

Türkiye Letonya maçı biletleri nerede satılıyor? 

TFF'den yapılan açıklamada Türkiye Letonya maçı yüzde 15 kapasite ile seyircili oynanacağı açıklandı. 76.761 seyirci kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Türkiye - Letonya maçını 11.514 taraftar seyredecek. Tribünde yerini alarak Milli Takımı'ı desteklemek isteyen binlerce kişi de Türkiye Letonya maçı biletleri nerede satılıyor? Türkiye Letonya maç biletleri nasıl alınır? sorusunu sormaya başladı. Trübünde yüzde 15 oranında seyirci olacak. Peki biletler nerede satılıyor? Satışa sunulacak biletler, sadece www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınabilecek. Bilet alacak her taraftar için HES kodu zorunluluğu bulunuyor. Bir kişi, her bilet için ilgili kişilerin kimlik bilgileri ve HES kodları ile en fazla 5 bilet alabilecek.

Türkiye Letonya maçı bilet fiyatları ne kadar?

Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Dev maçta bilet fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi.

Türkiye Letonya maçı ne zaman başlayacak?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yer alan Türkiye - Letonya maçı 30 Mart Salı günü İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Saat 21.45'te gerçekleşecek olan mücadele TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

2021'de 3. maç

A Milli Takım, Letonya karşılaşmasıyla 2021 yılındaki üçüncü maçına çıkacak.

Milli takım, bu yılın ilk maçında 24 Mart'ta Hollanda ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekip, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında İstanbul'da rakibini 4-2 yendi.

Grubun ikinci karşılaşmasını İspanya'da Norveç ile oynayan Türkiye, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara