Dolar

32,3654

Euro

35,0198

Altın

2.324,97

Bist

9.079,97

Türkiye Finans'a 'katılmamak elde değil'

Türk lirası birikimlerini desteklemek amacıyla e-Katılma hesabını hayata geçiren Türkiye Finans, kâr paylaşım oranlarını sektördeki en rekabetçi seviyeye çıkararak yüzde 98/2 olarak revize etti

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-14 17:12:21

Türkiye Finans'a 'katılmamak elde değil'

Şubeye gitmeye gerek kalmadan dijital kanallar aracılığıyla kolayca açılabilen e-Katılma hesabında Türk lirası birikimlerinden yüksek gelir elde etme olanağı sunuluyor.Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran dijital ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Türk lirası birikimlerini desteklemek amacıyla e-Katılma hesabını hayata geçiren Banka, TL birikimlerini yüksek getiri ile değerlendirmek isteyen müşterilerine yüzde 98/2 özel kâr paylaşım oranından faydalanabilme olanağı sunuyor.

 Dijital hesap ve kazançlı yöntem

“Dijital Bir Hesap Açarsın, Avantajlı Oranlarla Kazanırsın” söylemiyle müşterilerine daha fazla kazanç olanağı sağlayan Türkiye Finans, e-Katılma hesabıyla rekabetçi kar paylaşım oranları sunmaya devam ediyor. Türkiye Finans'ın e-Katılma hesabı mobil ve/veya internet şubesi üzerinden kolayca açılabiliyor. Bu hesabı açan Türkiye Finans müşterileri, gerçekleştirdikleri EFT ve havale işlemlerinde de herhangi bir masraf ödemiyor. Üstelik müşteriler mevduatlarını çekmek isterlerse, vadelerini bozmadan diledikleri zaman bu işlemi gerçekleştirebiliyor.

"Katılmamak elde değil"

 Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, “e-Katılma hesabını geçen sene “Katılmamak Elde Değil” kampanyamızla müşterilerimize duyurmuştuk. Aldığımız olumlu geri dönüşler neticesinde kar paylaşım oranını çektiğimiz 98/2 seviyesi ile en rekabetçi paylaşım oranlarına da sahip olduk. TL birikimlerinin desteklenmesini ülke ekonomisinin sürdürülebilir ve kalıcı büyümesi açısından çok önemli görüyoruz. Hepimiz elimizi taşın altına koyarak ülkemizin ekonomik kalkınmasının önünü açmalıyız. e-Katılma hesabını dijital kanallar üzerinden aktif hale getirerek hem dijital bankacılık hizmetlerimizi kuvvetlendiriyor hem de müşterilerimizin şubelere gitmesine gerek kalmadan bu hesabı kolayca açabilmelerini sağlıyoruz. Amacımız Türk lirasının ve vatandaşımızın birikiminin değer kazanmasını teşvik etmek” diye konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara