Dolar

32,6136

Euro

34,8107

Altın

2.493,99

Bist

9.524,59

Türkeş'ten Bahçeli'ye mirasyedi cevabı

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 'mirasyedi' eleştirilerine sert yanıt verdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-01 01:03:07

Türkeş'ten Bahçeli'ye mirasyedi cevabı

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP arasındaki gerilim ve sözlü atışmalar sürüyor. Ahmet Davutoğlu'nun geçici hükümet için yaptığı bakanlık teklifini kabul eden Türkeş'e, MHP'nin cevabı sert oldu. Parti yönetimi Türkeş'i, tedbirli olarak kesin çıkarma cezası talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Türkeş, canlı yayına yazılı not ileterek cevap verdi!

İnternethaber.com'un CNN Türk'ten derlediği bilgiye göre; CNN Türk'teki canlı yayında kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Tuğrul Türkeş, canlı yayına katılmadı; ancak editör aracılığıyla stüdyoda not iletti. Programın sunucusu Başak Şengül ise Türkeş'in kendilerini telefonla aradığını söyleyerek kendisine iletilen yazılı notu izleyicilerle paylaştı. Şengül, Türkeş'in açıklamasında "Türkeş'in mirasını yedi diyorlar. Yediysem dinen helaldir, hukuken haktır ama Türkeş'in mirasının yendiği yerler için haramdır" dediğini iletti.

TÜRKEŞ: AÇIKLAMA YAPACAĞIM

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 30 Ağustos resepsiyonuna katılan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, ihraç tartışmalarıyla ilgili konuşmuş ve kendisinin MHP'li olduğunu ve kimsenin de kendisini partiden atamayacağını söylemişti. Bu konuda bir de basın toplantısı düzenleyeceğini ve her şeyi orada açıklayacağını ifade eden Türkeş, görevi devraldıktan sonra Bahçeli'yi aradığını; ancak telefonlarına çıkmadığını söyledi.

Haber Ara