Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Türkeş AK Parti'ye geçecek mi?

Başbakan Davutoğlu, canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 00:26:45

Türkeş AK Parti'ye geçecek mi?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, canlı yayında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Davutoğlu, "Sayın Türkeş Milliyetçi Hareket Partisi'nin vekili olarak anayasanın gerektirdiği bir vazifeyi yapmak üzere 'evet' dedi. AK Parti'ye geçmek üzere 'evet' demedi" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haber Türk televizyonunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Davutoğlu, "Sayın Türkeş, Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili olarak anayasanın gerektirdiği bir vazifeyi yapmak üzere 'evet' dedi, AK Parti'ye geçmek üzere 'evet' demedi. Onun için sormadım, konuşmadık. 'Siz partiden ihraç edilirseniz ne olur' diye düşünmem ben. Çünkü o zaten böyle bir ihtimali göz önüne alarak, dirayetli, cesur bir karar almış. Alternatifini düşünerek o kararı almamış" dedi.

Başbakan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı açıklamalara ilişkin de "Gerçekten Sayın Bahçeli'nin kaleminden çıkıyorsa bu sefer ikili bir kişilikle karşı karşıyayız demektir. Hangi Bahçeli'nin muhatabımız olduğunu bilmemiz lazım ki biz de ya nezakete nezaketle ya da şu hafif dile hak ettiği şekilde cevap verelim" şeklinde konuştu.

Haber Ara