Dolar

32,3617

Euro

35,0289

Altın

2.325,18

Bist

9.131,09

Turkcell Hesabım 25 milyondan fazla indirildi

Müşterilerin işlemlerini kendi kendilerine yapabilmelerini sağlayan Hesabım uygulaması, Turkcell'in en çok bilinen ve tavsiye edilen uygulaması oldu

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-26 11:00:16

Turkcell Hesabım 25 milyondan fazla indirildi
Dijital servisleri ile son üç yılda büyük bir dönüşümden geçen Turkcell'in, müşterilerinin işlemlerini kendi kendilerine yapabilmelerini sağlayan Hesabım uygulaması, 25 milyondan fazla indirildi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Hesabım, araştırma şirketi Nielsen'in yaptığı çalışmada, Turkcell'in en çok bilinen ve tavsiye edilen uygulaması oldu.

Apple Store popüler uygulamalar listesinde de çok uzun süredir üst sıralardaki yerini koruyan Turkcell Hesabım'ın tavsiye edilme nedenleri arasında, aranan her şeyi içermesi ve pratik olması yer alıyor.

- Ayda 70 milyon kez, kalan kullanımlara bakılıyor


Şu ana kadar toplam 25,3 milyon kez indirilen Turkcell Hesabım uygulamasını kullananlar, ayda yaklaşık 70 milyon kez kalan kullanımlarını kontrol ederken, 16 milyon kez de faturalarına bakıyor.

Kullanıcıların ayda 1 milyon "sarı kutu" hediyesine ulaştığı Turkcell Hesabım sayesinde 200 bin fatura ödeniyor. Yaklaşık 270 bin kampanya da yine Hesabım uygulaması üzerinden satın alınıyor.

Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden "Salla Kazan" yapan Turkcell'liler, internet, dakika ile TV+, BiP ve fizy servislerine ücretsiz abonelik kazanıyor.

Her cuma günü yeni hediye kazanma şansı yakalayan Turkcell'liler, yakından takip ettikleri bu kampanyayı en çok cuma günü kullanırken, en fazla "Salla Kazan" perşembeyi cumaya bağlayan gece yapılıyor.


- Turkcell Hesabım uygulaması

Turkcell Hesabım uygulamasıyla kullanıcılar özel tekliflere ulaşabiliyor, ihtiyaç anında destek alabiliyor ve çağrı merkezini aramaya gerek kalmadan birçok işlemi kolayca yapabiliyor.


Uygulama ile güncel ve geçmiş fatura tutarları öğrenilebiliyor, detaylar incelenebiliyor, faturayla ilgili canlı yardım hizmeti alınabiliyor ve fatura ödenebiliyor.

Paket kalan kullanımlarının kontrol edilebildiği uygulamada, kullanımlara göre paket değişikliği yapılabiliyor, ek paket satın alınabiliyor.

TL durumunun incelenebildiği, kullanım detaylarına ulaşılabildiği uygulamayla kullanıcı, kendi hattına veya bir başka kişinin hattına kredi kartı ile TL yükleyebiliyor, paket satın alabiliyor.

Hesabım'daki ayarlar menüsünden PUK kodu öğrenilebilirken, yurt dışı arama ve yurt dışında kullanım ayarları yapılabiliyor. Uygulama üzerinden yönlendirme, numara engelleme, data hattı için şifre alma gibi birçok işlem gerçekleştirilebiliyor.

Turkcell mağazalarından kolayca randevu da alınabilen Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden yapılabilen diğer işlemler şunlar:

"Zengin içerikli tüm Turkcell uygulamalarına bir tıkla ulaşılabiliyor ve kullanmaya başlanabiliyor. Turkcell veya diğer operatör kullanıcısı olmak fark etmeksizin, Hesap Ekle özelliği kullanılarak Superonline ürünlerine dair kullanımlar takip edilebiliyor, fatura görüntülenip ödenebiliyor ve paket satın alınabiliyor."

Kurumsal müşterilerin online çoklu hat yönetme ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen Şirketim uygulamasıyla da kullanıcılar şirketlerine ait tüm hatların işlemlerini cepten saniyeler içerisinde yapabiliyor ve çalışanlarının hatları ile ilgili taleplerini onaylayabiliyor.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara