Dolar

32,3158

Euro

35,0931

Altın

2.296,68

Bist

9.041,61

Turkcell Global Bilgi ve SunExpress iş birliğinin birinci yılı

Turkcell Global Bilgi ile SunExpress iş birliğinin birinci yılı geride kalırken, bugüne kadarki sürede 1 milyondan fazla çağrı yanıtlandı ve 175 bin kişiye e-posta yoluyla destek sunuldu

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-27 12:15:27

Turkcell Global Bilgi ve SunExpress iş birliğinin birinci yılı
Turkcell Global Bilgi ile SunExpress Havayolları iş birliğiyle bir yıl önce faaliyetlerine başlayan SunExpress Çağrı Merkezi bugüne kadar 1 milyondan fazla çağrıyı yanıtladı.

Turkcell Global Bilgi'den yapılan açıklamaya göre, SunExpress'e İzmir merkezli çağrı merkezi hizmeti veren Turkcell Global Bilgi, operasyonlarına Şanlıurfa'yı da dahil etti. Bu iki ildeki çağrı merkezlerinde görev yapan 100'e yakın donanımlı personel, SunExpress yolcularına 7 gün 24 saat Türkçe'nin yanı sıra İngilizce ve Almanca, ayrıca SunExpress'in acentelerine de özel talep, değişiklik ve teknik konularda destek veriyor.

Çağrı merkezi aracılığıyla bugüne kadarki sürede 1 milyondan fazla çağrı yanıtlandı ve 175 bin kişiye e-posta yoluyla destek sunuldu

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, müşteri memnuniyetinin en önemli kurumsal değerlerinden biri olduğunu belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Her yıl farklı milletlerden ortalama 8 milyon civarında misafirimizi sevdiklerine ya da istedikleri tatil destinasyonlarına taşıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim öncelikli konularımızdan biri. SunExpress ekip üyelerinin büyük çabaları sayesinde bu yıl müşteri memnuniyeti başarı oranımızı rekor bir orana yükselttik. Bu inanılmaz performanslarından dolayı bütün SunExpress çalışanlarına teşekkür ediyorum ve tabii ki bundan bir yıl önce çağrı merkezi hizmetlerimizin verilmesi yönünde iş birliğimizi başlattığımız Turkcell Global Bilgi'ye de hem bu iş birliğimiz hem de bu başarıdaki önemli katkıları için teşekkür ediyorum."


- "Kişiye özel çözümler üretiyoruz"


Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur ise yıllara dayanan tecrübesi, üstün teknolojik altyapı ve uzman kadro ile hizmet verdikleri firma sayısını artırmaya devam ettklerini bildirdi.

Klasik çağrı merkezi servislerinin ötesine geçerek hizmet verdikleri markanın baştan uca müşteri deneyimini tasarladıklarını ve uyguladıklarını kaydeden Aynur, şu ifadeleri kullandı:

"Markaların müşterisine yaşatmak istediği deneyimi kendi iş hedefimiz ile entegre ederek ihtiyaca cevap verecek kişisel çözümler üretiyoruz. SunExpress Havayolları ile projeyi konuşmaya başladığımız anda müşteriye bakışımızdaki ortak noktaları görmemiz bizi heyecanlandırmıştı. Bugün havacılık sektörünün önemli bir şirketi olan SunExpress ile başladığımız güzel birlikteliğimize devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

Haber Ara