Dolar

32,3495

Euro

34,9744

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Turkcell Global Bilgi '2017'nin En İyi İşvereni' seçildi

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-26 12:24:56

Turkcell Global Bilgi '2017'nin En İyi İşvereni' seçildi
Turkcell Global Bilgi, Great Place to Work Enstitüsü'nün "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" araştırmasında "2017'nin En İyi İşvereni" seçildi.

Turkcell Global Bilgi'den yapılan açıklamaya göre, şirket, insan kaynakları uygulamalarında ortaya koyduğu başarılı ve etkin çalışmalardan dolayı Great Place to Work Enstitüsü'nün kurum kültürleri ile fark yaratan şirketleri ödüllendirdiği "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" araştırmasının +2000 kategorisinde 2017'nin en iyi işverenlerinden biri olarak belirlendi.

Great Place to Work Enstitüsü'nün çalışan odaklı yönetim anlayışıyla insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip şirketler arasında yaptığı araştırmada güvenirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu kriterleri üzerinde duruldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi İK Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar, hayata geçirdikleri ve geçirmeyi planladıkları tüm çalışmalarda çalışanların sesini dinlediklerini ve çalışan merkezli bir anlayış ile ilerlediklerini kaydetti.

Çavdar, işe alımdan eğitim ve gelişime, performans ve yetenek yönetiminden ücret ve yan haklara, motivasyon ve ödüllendirmeden iç iletişime, organizasyonel gelişimden çalışan ilişkileri yönetimine, idari işlerden personel operasyonlarına kadar her alanda çalışan memnuniyeti ve bağlılığını artıracak çalışmalara yer vermeyi kendilerine ilke edindiklerini bildirdi.

Şirketin başarısının öncelikle çalışan mutluluğundan, memnuniyetinden geçtiğini belirten Çavdar, şunları kaydetti:

"Farklı lokasyonlarda ve farklı yaş kuşakları ile hizmet veren bir şirket olarak tek tip uygulamalar yerine, ihtiyacı tam ve doğru karşılayan uygulamalar geliştiriyoruz. Müşterilerimize, mutlu ve bağlı çalışanlarımızla eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Bunlarla birlikte kendi liderlerimizi yetiştirme odağımız ve yetenek yönetimi sürecimiz ile çalışanlarımıza kariyer imkanı sunuyoruz. Şirket olarak her zaman beraber çözüm üretmeye, emek harcamaya, insanların hayatına değer katmak için aynı motivasyonla hareket etmek gerektiğine inandık. Bu sebeple 12 bin çalışanımızla kocaman bir aile olmayı başardık. Great Place to Work Enstitüsü'nün yaptığı araştırma sonuçlarından aldığımız netice de bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzun önemli bir göstergesi oldu."




VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara