Dolar

32,3369

Euro

35,2084

Altın

2.246,36

Bist

8.718,11

Turkcell'den Mersinlilere 'ödeme kolaylığı'

Mersin sakinleri, 1 Ağustos tarihinde başlayan uygulamayla bundan böyle MESKİ faturalarını Turkcell mağazalarından ve dijital satış noktalarından hızlıca ve kolaylıkla ödeyebilecek

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-12 11:20:22

Turkcell'den Mersinlilere 'ödeme kolaylığı'

Turkcell, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ortaklığıyla hayata geçirdiği uygulama sayesinde Mersinlilere su faturalarını ödemede kolaylık sağlıyor. Mersin sakinleri, 1 Ağustos tarihinde başlayan uygulamayla bundan böyle MESKİ faturalarını Turkcell mağazalarından ve dijital satış noktalarından hızlıca ve kolaylıkla ödeyebilecek.

MESKİ kolaylığı

Turkcell, İstanbul'dan sonra Mersin'de de su faturası tahsilatına başladı. 1 Ağustos tarihinde hayata geçen uygulamayla Mersinliler, MESKİ faturalarını ödemek için banka kuyruğunda beklemek yerine, işlemlerini kentteki Turkcell mağazalarından ya da dijital satış noktalarından kolayca yapabilecek.

Hızlı ve güvenilir fatura ödeme imkanıyla Mersinlilere zamandan tasarruf ettiren Turkcell'in sağladığı bu hizmetten diğer operatör müşterileri de yararlanabilecek. MESKİ aboneleri ödemelerini Turkcell'in yeni nesil dijital ödeme paltformu Paycell aracılığıyla da yapabilecek.

Ödemenin avantajı

MESKİ faturalarını 30 Eylül'e kadar Turkcell mağazaları aracılığıyla ödeyen Mersinliler eğer Turkcell kullanıcısıysa 1 GB internet paketi de kazanma şansı yakalayacak. Hediye internete sahip olmak isteyen kullanıcıların 5955'e KATIL FATURA yazıp gönderdikten sonra Paycell uygulaması üzerinden ya da Turkcell mağazalarından MESKİ faturalarını ödemesi yeterli oluyor.

 

 

Haber Ara