Dolar

32,5101

Euro

34,7597

Altın

2.502,42

Bist

9.693,46

Türk Telekom'un yeni CEO'su belli oldu

Türk Telekom’un yeni Üst Yöneticisi (CEO) belli oldu. Türk Telekom Yönetim Kurulu, bugünden geçerli olmak üzere Doany’i CEO-genel müdür olarak atadı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 10:34:43

Türk Telekom'un yeni CEO'su belli oldu

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri, Paul Doany'nin, yönetim kurulu tarafından bugünden geçerli olmak üzere Türk Telekom CEO'su olarak atanmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, Doany'nin, Türk Telekom'u özelleştirmeden sonraki 5 yıl boyunca sabit, mobil, genişbantta ve ayrıca eğlence, BT ve eğitim gibi bilişim ve iletişim teknolojileri alanlarında güçlü performans gösteren bir özel şirketler grubuna dönüştürme yolunda başarılı çalışmalara liderlik ettiğini bildirdi. 

 Doany'nin daha sonra melek yatırımcı olarak çalışmalarına devam ettiğini ve Türkiye'de girişimciliğe önemli katkılarda bulunduğunu belirten Hariri, şunları kaydetti:

"Dr. Doany'nin, liderliği ve vizyonu ile grubumuzun güçlü mirası üzerine yeni başarılar inşa ederek şirketimizi daha yüksek seviyelere taşıyacağına inanıyorum. Türk Telekom'un dünya standartlarında yenilikçi çözümlerle değer yaratması ve Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etmesi hedefleri doğrultusunda önemli başarılara imza atan Rami Aslan'a çok teşekkür ederim. Aslan, son 3 yılda, Türk Telekom'un güçlü dönüşümünü, şirket ve markaların entegrasyonunu başarıyla tamamlayarak ve mobil ve sabit iletişim altyapısına yatırımlar yapılmasına öncülük ederek Türk Telekom'a başarılı bir şekilde liderlik etti."

Haber Ara