Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Türk Telekom'dan engelliler için 'Erişilebilir Yaşam Paketi'

Türk Telekom'dan engelliler için 'Erişilebilir Yaşam Paketi'

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-14 12:19:58

Türk Telekom'dan engelliler için 'Erişilebilir Yaşam Paketi'
Türk Telekom, Türkiye'de engellilere yönelik "Erişilebilir Yaşam Paketi"ni kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, Engelliler Haftası'nda Türkiye'de engellilere yönelik ilk dörtlü teklifi "Erişilebilir Yaşam Paketi" adıyla kullanıma sundu. "Erişilebilir Yaşam Paketi" kapsamında mobil, internet, telefon ve televizyon hizmetleri engelli müşteriler ve birinci derece yakınlarına özel avantajlarla sunulacak.

Mobil, internet, telefon ve TV hizmetleri, ister bir arada ister ayrı ayrı Türk Telekom Ofisleri'nden indirimli satın alınabilecek. Ayrıca, engelli müşterilere özel hazırlanan mobil tarifelerden faydalanan müşteriler, Sesli Yanıt Sistemi'ndeki (IVR) yönlendirmeleri beklemeden, doğrudan çağrı merkezi yetkilisine bağlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Türk Telekom ürün ve hizmetlerini sınır tanımadan müşterileriyle buluşturduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Engelli müşterilerimize yönelik ilk dörtlü teklif olma özelliği taşıyan 'Erişilebilir Yaşam Paketi' ile Türk Telekom olarak yine Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. 'Erişilebilir Yaşam Paketi' ile engelli müşterilerimiz; mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerimize, tercihlerine ve ihtiyaçlarına uygun şekilde, ister bir arada ister ayrı ayrı çok avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek. Ayrıca, engelli müşterilerimiz Türk Telekom ofislerimizde engellilere özel hizmet verme konusunda eğitimli müşteri temsilcilerinden, bütün iletişim ve eğlence ürünlerimizin satışı ve satış sonrasındaki servislerle ilgili konularda destek de alabilecek. Engelli müşterilerimize özel hazırlanan mobil tarifelerden faydalanan müşterilerimiz IVR'daki yönlendirmeleri beklemeden doğrudan çağrı merkezi yetkilisine bağlanabilecekler."

"Erişilebilir Yaşam Paketi"nden faydalanacak Türk Telekom müşterileri bütün iletişim ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlar ile tek bir paket ile karşılayabilecek. 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında dörtlü ya da ayrı ayrı kullanılabilecek tarifeler ise şöyle:

"Engelli müşteriler ve yakınları 'Erişilebilir Cep 2 GB' tarifesi ile her yöne 500 dakika ile her yöne 1000 SMS ve 2 GB cepten internet veya 'Erişilebilir Cep 4 GB' tarifesi ile her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 4 GB cepten internet paketini tercih edebilecek. 'Sosyal Tarife Kampanyası' ile ev telefonu hizmetlerine taahhüt vermeden sahip olunabilecek. Türk Telekom bu kampanyadan faydalananlara 24 ay boyunca, her ay 3 bin dakika şehir içi dakikayı da hediye edecek. 'Erişilebilir Evde İnternet 50 GB Kampanyası' kapsamında 50 GB adil kullanım kotası ile Limitsiz Evden İnternet paketinden faydalanılabilecek. 'Erişilebilir Yaşam Paketi'nin dördüncü ayağında ise 'Erişilebilir Tivibu Sinema Paketi' TiviBU Sinema paketi ve binlerce film müşterilerle buluşacak."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara