Dolar

32,5173

Euro

34,8244

Altın

2.429,10

Bist

9.701,12

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Başbakan Yıldırım:- 'Bugün Türkiye, Emniyet Teşkilatımızın üstün gayretleri ve özverili çalışmaları sayesinde huzurlu ve güvenli bir ülkedir' - 'Türk Polisi, terörle ve örgütlü suçlarla yürüttüğü mücadelenin yanı sıra, suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasındaki üstün başarılarıyla da halkımızın güven ve takdirlerine mazhar olmuştur'

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-09 18:29:43

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü
Başbakan Binali Yıldırım, bugün Türkiye'nin Emniyet Teşkilatının üstün gayretleri ve özverili çalışmaları sayesinde huzurlu ve güvenli bir ülke olduğunu belirtti.

Başbakan Yıldırım, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldırım mesajında, "Yüksek bir vazife şuuruyla 173 yıldır milletimize hizmet eden Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Emniyet Teşkilatının, halkın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirdiğini vurgulayan Yıldırım, "Memnuniyetle ifade etmek isterim ki bugün Türkiye, Emniyet Teşkilatımızın üstün gayretleri ve özverili çalışmaları sayesinde huzurlu ve güvenli bir ülkedir." değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım, demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkelerinden taviz vermeden ve kanunlara hakkıyla riayet ederek görev yapan Polis Teşkilatının, 173 yıllık bilgi ve tecrübesiyle büyük başarılara imza attığını belirterek, şunları kaydetti:

"Türk polisi, terörle ve örgütlü suçlarla yürüttüğü mücadelenin yanı sıra suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasındaki üstün başarılarıyla da halkımızın güven ve takdirlerine mazhar olmuştur. Emniyet mensuplarımızın, kendilerine duyulan bu güveni daima koruyacaklarına, güvenlik ve özgürlük arasındaki hassas dengeyi her şartta gözeteceklerine yürekten inanıyorum. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir fedakarlık ve hizmet aşkıyla çalışan bütün emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum."

Haber Ara