Dolar

32,3444

Euro

35,1139

Altın

2.308,66

Bist

9.079,97

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-05 21:59:59

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü
Şehit ve gazi yakınları, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'üncü yıl dönümü dolayısıyla Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği yemek programında bir araya geldi.

Kozyatağı'nda bir otelde verilen yemeğe, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Işık, şehit ve gazi yakınları ile emniyet mensupları katıldı.

Özarslan, burada yaptığı konuşmada, vatan ve millet için göğsünü siper edenlerin haklarının hiç bir zaman ödenemeyeceğini vurguladı.

Ülkeyi dış ve iç tehditlere karşı korumaktan çekinmeyen, bu uğurda canını seve seve veren güvenlik güçleri sayesinde huzurlu bir şekilde yaşadığımızı ifade eden Özarslan, "Dünden bugüne kadar ülkemizi bölüp parçalamak için fırsat kollayanlar, bizleri birbirimize düşürmek için mücadele edenler bilmelidir ki bu vatanın evlatları her daim vatan için, bayrak için, seve seve göğsünü siper etmiştir. Gözünü kırpmadan ateşin önüne atılanlar varken, bu ülkenin taşına toprağına kimse dokunamaz. Bu vatan için toprağa düşenleri bugün burada ne kadar yad etsek azdır. Allah şehitlerimizi yattığı yerde utandırmasın, gazilerimize sağlık sıhhat versin." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Işık ise teşkilatın 173'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle verilen onur yemeğinde şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti,

"Şehitlerimiz ile gazilerimizin kahramanlıkları bizlerin varlık sebebidir" diyen Işık, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim inancımızda şehitlik ve gazilik mertebesi iki güzelden biri olarak kabul edilir. Bugün burada bu iki güzelden birine mazhar olanların yanında bulunmak bizler için onurdur."

Yemeğin ardından davetlileri çam ağacı fidesi hediye edildi.

Haber Ara