Dolar

32,5776

Euro

34,9817

Altın

2.428,30

Bist

9.722,09

Türk Ocaklılar ile şehit aileleri buluştu

Türk Ocakları Ankara Şubesi tarafından Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi'nde düzenlenen programda, Türk Ocaklıları ile şehit aileleri bir araya geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-05 12:18:38

Türk Ocaklılar ile şehit aileleri buluştu
Türk Ocakları Ankara Şubesi tarafından Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi'nde düzenlenen programda, Türk Ocaklıları ile şehit aileleri bir araya geldi.

Türk Ocaklılar ile şehit aileleri buluşma toplantısı Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu, "Türkiye'ye yönelik iç ve dış tehditler" konulu bir konferans verdi. Türk milletinin uyanması ve ayağa kalkarak emperyalizmden kurtulması çağrısında bulunan Kuloğlu, bölücü terörle birlikte bölücü siyasetin beraber hareket ettiklerini ve birbirlerini desteklediklerini söyledi. İhtirasların her şeyin önüne geçtiği günlerden geçildiğini belirten Kuloğlu, "Yaşanan olaylardan acaba sebebi nedir diye baktığımızda birinci sebep tabii ki uygulanan yanlış politikalardır. İkincisi mücadelede TSK'yı başarısız gösterme çabalarıdır. Bölücülerle mücadele yerine müzakerenin tercih edilmesi ve yapılan bu müzakereler esnasında verilen tavizlerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ilkelerini ve Atatürk ilkelerini ortadan kaldırmaya yönelik, Türklüğü ve Türk milletini ortadan kaldırmak ve bu kavramı silmek için ellerinden geleni yaptıklarının bir neticesi olarak karşımıza çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin iç ve dış tehditlerini birbirinden ayırmak mümkün değildir"

Kuloğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Türkiye'nin iç ve dış tehditlerini birbirinden ayırmak mümkün değildir. Dışarıdan olan bütün tehditler içerideki hassasiyetlerin istismarı suretiyle ortaya çıkarılmaktadır. O bakımdan Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk güvenlik güçlerinin mutlaka ve mutlaka bu içerideki tehditleri bertaraf edip, bunların dışarıdaki destekçilerinin de mutlaka siyasi ve diplomatik yollarla halledilmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunları yapmaya muktedirdir."

"Bizler, şehitler ocağı Türk Ocağının mensupları olmaktan gurur duymaktayız"

Türk Ocakları Ankara Şube Başkanı Türkan Hacaloğlu ise toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin harcının Türk Ocaklıların ateşlediği Türk milliyetçilerinin kanı ile yoğrulduğunu ifade etti. Hacaloğlu, "Bizler, şehitler ocağı Türk Ocağının mensupları olmaktan gurur duymaktayız. Bizler aynı zamanda Türk Ocaklı Türk milliyetçileri olarak Türk ülküsüne hizmet etmeyi ibadet sayan gönül erleriyiz" dedi.

Hacaloğlu, toplantıya ev sahipliği yapan Türkiye Kamu-Sen mensuplarına da teşekkür etti.

Haber Ara