Dolar

32,5972

Euro

34,7874

Altın

2.496,06

Bist

9.524,59

Türk Kızılayı Kadıköy'de pide dağıttı

Pide dağıtımına Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kadıköy şube başkanı Habip Kiraz ve Kızılay gönüllüleri katıldı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-26 19:00:11

Türk Kızılayı Kadıköy'de pide dağıttı
 Türk Kızılayı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşlara Kadıköy'de ücretsiz pide dağıttı.

Pide dağıtımına Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kadıköy şube başkanı Habip Kiraz ve Kızılay gönüllüleri katıldı.

Gazetecilere, bugün ramazanın üçüncü olduğunu ve bu tür faaliyetleri birçok il ve ilçede yaptıklarını ifade eden Can, şunları kaydetti:

''İftara yakın zamanda insanımız evden çıkamadığı için ücretsiz pide ikramında bulunuyoruz. Ramazan boyunca bu faaliyetlerimiz devam edecek. Gıda kolisinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine 400 TL nakdi yardım yapıyoruz. Ramazanın yardımlaşmanın ve merhametin bol olduğu bir ay olması hasebiyle fitre ve zekatlarını Kızılay üzerinden vermek isteyenler 'FİTRE' yazarak boş bırakıp '1877'ye SMS gönderirlerse kişi başına 27 TL  fitre ihtiyaç sahiplerine bizim aracılığımızla göndermiş olurlar. Halkımızın ramazanını tebrik ediyorum. Bu günlerin de geçeceğini ümit ediyoruz. Daha güzel günlerde insanlarımızla hep beraber olacağız.''

Haber Ara