Dolar

32,3646

Euro

34,9562

Altın

2.325,40

Bist

9.079,97

Türk-İş'in 66. kuruluş yıl dönümü

Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök:- 'Konfederasyonumuz, yarım asrı aşan birikim ve deneyimle çalışma hayatının sorunları başta olmak üzere emek mücadelesi ve özellikle de toplumsal sorunlara yönelik duyarlı, aklıselim ve çözüm odaklı yaklaşımıyla büyük bir değerdir'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-07-30 13:15:36

Türk-İş'in 66. kuruluş yıl dönümü
Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası (Şeker-İş) Genel Başkanı İsa Gök, Türk-İş'in çalışma hayatının sorunları başta olmak üzere emek mücadelesi ve özellikle de toplumsal sorunlara yönelik duyarlı, aklıselim ve çözüm odaklı yaklaşımıyla büyük bir değer olduğunu ifade etti.

Gök, Türk-İş'in 66. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, konfederasyonun ülkenin sorun ve çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan bir sorumluluğa sahip olduğunu belirterek, yarım asrı aşkın süredir ekmek, barış ve özgürlük mücadelesi verdiğini vurguladı.

Şeker sektörünün içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreçlerde Türk-İş'in her koşulda desteğini hissettiklerini aktaran Gök, "Konfederasyonumuz, yarım asrı aşan birikim ve deneyimle çalışma hayatının sorunları başta olmak üzere emek mücadelesi ve özellikle de toplumsal sorunlara yönelik duyarlı, aklıselim ve çözüm odaklı yaklaşımıyla büyük bir değerdir." ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara