Dolar

32,5435

Euro

34,9945

Altın

2.427,50

Bist

9.722,09

Türk futbol tarihinde bir ilk!

Süper Lig'de Kasımpaşa - Rizespor maçı sonrasında tarihi anlar yaşandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-28 21:59:08

Türk futbol tarihinde bir ilk!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 1-1 sona eren Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçının ardından tarihi bir an yaşandı. Rizespor'a 2 kırmızı kart çıkartan ve son dakikada bir penaltı kararı veren maçın hakemi Deniz Çoban, Rıza Çalımbay'ın röportajı esnasında Lig TV Muhabiri Alper Yemeniciler'in yanına gelerek her iki takımdan da özür dilediğini belirtti.

İşte Deniz Çoban'ın sözleri...

"Belki de yapmamam gereken bir şey yapıyorum. İçeriye girer girmez izledim pozisyonları. Çok üzüldüm. Hem Rize'nin aleyhine yaptığım hatalar için, hem de Kasımpaşa'nın aleyhine yaptığım hatalar. Çok yanlış yaptığımı biliyorum buraya gelirken. MHK'dan ve TFF'den özür diliyorum. Şu an çok üzgünüm. Kendimle ilgili bir karar vermem gerektiğini düşünüyorum. Bir hakemin yapmaması gereken bir şeyi yapmam gerektiğinin farkındayım. Çok üzgünüm. Siz de üzgünsünüz. Kimsenin yapmadığını yaptım, içeriye girer, girmez gördüm. İnanın sizin (Rıza Çalıybay) o soyunma odasına girdiğiniz andaki ruh haliniz... Anlatamıyorum duygularımı. Ona rağmen tebrik ettiniz. Ben her iki takıma da teşekkür ediyorum. Hiçbir hakemin yapmadığı bir şey yapıyorum. Belki kariyerimin sonuna geliyorum, ama ikinizden de özür diliyorum."

Hakem Deniz Çoban'ın bu sözlerine Rıza Çalımbay ise şu sözlerle karşılık verdi:

"Hocam bizim sizlere daha çok ihtiyacımız var. Hem kişi olarak hem hakem olarak. Hepimiz hata yapıyoruz. Herkes birbirini suçluyor ediyor ama bunları kafanıza takmayın. Sizin buraya gelip bunu söylemeniz bile en büyük yürekliliktir. Hiç canınızı sıkmayın."

Haber Ara