Dolar

32,3704

Euro

34,9837

Altın

2.326,16

Bist

9.071,41

'Tüketici markadan çok kumaşın kalitesine bakmalı'

Köklü eşarp firmalarından Sura İpek'in sahibi Mehmet Atma, 'Birçok firma Çin'den gelen ipek benzeri sentetik kumaş kullanmakta. Bu sağlık açısından zararlı' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-09 13:22:14

'Tüketici markadan çok kumaşın kalitesine bakmalı'
Köklü eşarp firmalarından Sura İpek'in sahibi Mehmet Atma, "Birçok firma Çin'den gelen ipek benzeri sentetik kumaş kullanmakta. Bu sağlık açısından zararlı" dedi.

Köklü eşarp firmalarından Sura İpek, Anneler Günü için hazırladığı kampanyayı Şile Saklıgöl'de kamuoyuna duyurdu. Rabia Torlak ile Anneler gününe özel yapılan fotoğraf ve video çekimiyle Anneler Günü özel kreasyonunu basına tanıttı.

İpek eşarplarının dünyanın dört bir yanında satıldığını dile getiren Sura İpek eşarpları sahibi Mehmet Atma, "Son dönemde tüketicinin markalara yöneldiği görülüyor. Ancak birçok firma Çin'den gelen ipek benzeri sentetik kumaş kullanmakta. Bu sağlık açısından zararlı. Tüketici markadan çok kumaşın kalitesine bakmalı. Biz bu sezon, milli bilinci ve kaliteli ürünleri ön plana çıkartmak için Anneler Gününe özel eşarpların üzerine istenilen isimleri yazıyoruz. Bir eşarbın isme özel olarak üretilmesi ortalama bir gün sürüyor. Ürettiğimiz eşarpları dünyanın dört bir yanına ihraç ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda İngiltere Kraliçesi Elizabeth Alexandra Mary, Kapalıçarşı'yı ziyaretinde bizim ürettiğimiz eşarplardan beş adet almıştı" diye konuştu.

Haber Ara