Dolar

32,3787

Euro

35,0444

Altın

2.326,37

Bist

9.134,82

TSYD Trabzon Şubesinden Trabzonspor Basketbol Kulübüne ziyaret

Kulüp genel sekreteri Öztel:- 'Tüm taraftarımızın kulübe destek olmasını bekliyoruz'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-25 09:50:34

TSYD Trabzon Şubesinden Trabzonspor Basketbol Kulübüne ziyaret
Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, Trabzonspor Basketbol Kulübünü ziyaret etti.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Sekreteri Vahap Öztel ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile başantrenör Ozan Bulkaz ile bir araya geldi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Sekreteri Vahap Öztel, kulübün altyapısının Türkiye standartlarının üstünde olduğunu belirterek, "Oyuncuların tüm masrafları burada karşılanıyor. Yaz okulları düzenleniyor. Trabzon gençlerine basketbol kültürü aşıladık. Salonumuzda tüm imkanlarımız mevcut. Burada çocuklarımızı geleceğe yetiştiriyoruz. Buradaki en büyük başarımızın bu olduğunu düşünüyorum." dedi.

EuroChallenge Kupası'nda final oynadıklarının altını çizen Öztel, "Trabzonspor ismine yakışan bir takım kurduk. 17'de 16 yaparak kupada final oynadık. Final maçına 10 bin taraftar geldi ve son salisede kupayı kaçırdığımız bir karşılaşma oldu. Trabzon'a basketbol ile ilgili güzel başarılar kattık. Her yıl en iyi şekilde mücadele etmeye özen gösterdik. İnanıyoruz ki Trabzon'da basketbol gelecek yıllarda daha üst seviyelere gelecektir." diye konuştu.


- Destek kampanyası


Öztel, Trabzonspor Basketbol Kulübünün ekonomik nedenlerden dolayı bağış kampanyası düzenlediğini dile getirerek, "61 lira ve üzeri yapılan bağışlarda forma hediye ediyoruz. Buradaki amacımız hem kulübe maddi gelir sağlamak hem de verdiğimiz formalarla Trabzonspor Basketbol'u Türkiye ve dünyanın her yerinde yaşatmak. Tüm taraftarımızın kulübe destek olmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Kılıç ise yeni göreve geldiklerini ve ilk ziyaretlerden birini Trabzonspor Basketbol Kulübüne gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Son yıllarda basketbolda en üst ligde mücadele ederek kendini bu ligde kabul ettirmiş, şehirde bir basketbol kültürünü oturtmuş Trabzonspor'a zor günlerde tüm kentin sahip çıkması gerekir. Avrupa'da final oynama coşkusu yaşatan bu takımın şehrin avuçlarından kayıp gitmesine müsaade edilmemeli. Biz de göreve gelen yeni dernek yönetimi olarak hem ziyaret etmek hem de kampanyaya destek vermek için buradayız. Burada olmak aynı zamanda, bu takımda çalışan meslektaşlarımıza da destek sağlamak demektir. İnşallah Trabzonspor, bu zor günleri geride bırakarak uzun yıllar layık olduğu ligde mücadelesine devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından TSYD Trabzon Şubesine üzerinde "61 TSYD Trabzon" yazılı forma hediye edildi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara