Dolar

32,3654

Euro

35,0198

Altın

2.324,97

Bist

9.079,97

TSK'dan Dağlıca'ya saldırı açıklaması!

Genelkurmay Başkanlığı, PKK'nın Dağlıca saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-14 15:52:43

TSK'dan Dağlıca'ya saldırı açıklaması!

Genelkurmay Başkanlığı, PKK'nınDağlıca üs bölgesine hava ve uçaksavar makineli tüfekle saldırdığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, PKK örgütü mensubu bir şahsın Hakkâri Şemdinli'de, güvenlik güçleri tarafından silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandığı belirtildi.

DAĞLICA'YA SALDIRI

TSK, PKK örgütü mensubu bir grup tarafından, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'nci Hudut Alay Komutanlığı Dağlıca üs bölgesine havan ve uçaksavar makinalı tüfekle silahlı saldırıda bulunulduğu belirtilerek "Terörist ateşlerine, üs bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiştir. Unsurlarımız tarafından açılan karşı ateş üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırıda, herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmemiştir" denildi. Bölgede emniyet tedbirlerinin artırıldığı ve gözetleme faaliyetlerine devam edildiği ayrıca bildirildi.

1 PKK'LI TESLİM OLDU

Bir PKK'lının, Hakkâri Şemdinli kırsalında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığının hudut unsurlarına; bir kalaşnikof piyade tüfeği, dört şarjör ve 30 fişeği ile birlikte teslim olduğu kaydedildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara