Dolar

32,5254

Euro

34,7981

Altın

2.427,98

Bist

9.719,11

Trump medya yöneticilerini fırçaladı

Trump'un medya yöneticileri ile yaptığı toplantıda CNN'e yalancı dediği belirtiliyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-22 17:24:29

Trump medya yöneticilerini fırçaladı

Dünya Bülteni'nde yer alan habere göre, Donald Trump'ın medya mensupları ile yaptığı bir toplantıda CNN yöneticilerinden Jeff Zucker'a CNN haber ağının yalancı olduğunu söylediği öne sürülüyor.

MEDYA YÖNETİCİLERİNE SERT SÖZLER

Trump pazartesi günü Trump Tower'de ABD medyasının önde gelen yöneticileri ile görüştü. Görüşmede kayıt alınmasına izin verilmedi. New York Post'un toplantıya katılan ancak ismini açıklamayan birine dayandırdığı haberine göre, Trump'un 30 - 40 kişinin olduğu ortamda Zucker'a dönerek CNN haber ağının yalancı olduğunu belirtti ve "Bundan utanmalısınız" dedi. Trump'un diğer medya yöneticilerine de sert sözler söylediği iddia ediliyor.

KİMLER KATILDI?

Haberde, Trump'la görüşmeye katılanlar arasında, NBC'den Deborah Turness, Lester Holt ve Chuck Todd, ABC'den James Goldston, George Stefanopulos, David Muir ve Martha Raddatz, CBS'den 'Norah O'Donnell John Dickerson, Charlie Rose, Christopher Isham, Fox News'ten Bill Shine, Jack Abernethy, Jay Wallace, Suzanne Scott, MSNBC'den Phil Griffin ve CNN Jeff Zucker ve Erin Burnett bulunduğu belirtildi.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Trump ekibinden ise şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber Ara