Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Trump’la tokalaşan Brezilya Devlet Başkanı'na koronavirüs teşhisi kondu

ABD Başkanı Trump'la yemek yiyip, tokalaşan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'ya koronavirüs (Covid-19) teşhisi konmasının ardından sonra Beyaz Saray'da bu akşam TSİ 22.00'da acil bir toplantı yapılacağını duyurdu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-13 18:22:53

Trump’la tokalaşan Brezilya Devlet Başkanı'na koronavirüs teşhisi kondu

Çin'den dünyanın birçok ülkesine yayılan ölümcül koronavirüs kabusu sürüyor.

ABD Başkanı Trump'la yemek yiyip, tokalaşan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'ya koronavirüs (Covid-19) teşhisi konmasının ardından sonra  Beyaz Saray'da bu akşam TSİ 22.00'da acil bir toplantı yapılacağını duyurdu. 

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro ve İletişim Sekreteri Wajngarten'ın da dahil olduğu heyetle birlikte birkaç gün önce ABD'ye giderek Başkan Trump ve Başkan Yardımcısı Mike Pence ile birlikte yemek yemiş ve toplantılara katılmıştı.

Brezilya Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Wajngarten'ın koronavirüs teşhisi sonrası Başkan Trump endişeli olmadığını açıklamıştı.

Rio de Janerio'nın önde gelen gazetesi Journal O Dia'da, Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'ya koronavirüs teşhisi konduğu bildirildi.

 Brezilya Devlet Başkanlığı İletişim Sekreteri Fabio Wajngarten'a daha önce koronavirüs teşhisi konmasının ardından, Başkan Bolsonaro da koronavirüs test yaptırdı. Gazetenin haberine göre Brezilya Devlet Başkanı'na yapılan ‘ilk koronavirüs testi' pozitif çıktı, ikinci testin de sonuçları bekleniyor. 

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara